Shitty sketch High tech mech vs MAGIC SHAMAN MONK NINJA

Studenter vidare i tävlingen Make Something Unreal!

November 8, 2012

Studenter från utbildningarna Digitala Spel och Digital Ljudproduktion har med sitt spel Loch Ness gått vidare till nästa steg i tävlingen Make Something Unreal som anordnas av Epic Games, Inc! Av 21 anmälda team med 170 deltagare så är våra studenter 1 av de 12 team som gått vidare. Nu håller vi tummarna för att de blir 1 av de 4 team som går vidare när de när de ska presentera sitt spel för bedömningspanelen  i London i början av December.

Våra studenter kallar sig Dead Shark Triplepunch och består av  följande duktiga studenter:

Michael Levall
Tobias Johansson
Henrik Giang
Martin Bergman
Kalle Boström
Jonas Vigstrand
Ola Bäckström
Joakim Westblad
Jonathan Wising

 

Läs hela pressreleasen från Epic här!

 

Tags: , , , , ,

Leave a Comment