PICT0008

Media Jam: 6 timmar in!

November 9, 2012

Vi är redan 6 timmar in här på media jamet och folk är i full gång. Det finns en hel del idéer som byggs på och det är allt ifrån google kopior till guldfiskar med maskingevär. Det finns olika sätt att tolka temat och det är ingen som har någonting likt den andre. Pressen för att sluttiden är nära har inte riktigt kommit fram än och det ska bli kul att se utvecklingen utav alla de projekt som har påbörjats.

Här sitter ett gäng programmerare som har börjat jobba med sina idéer i XNA.

Grafikern Martin har börjat med en karaktär till en top-down shooter gjord i UDK.

Några bildstudenter som börjat arbeta mot temat, de har hunnit ta över 240 bilder. Citat från Johannes: “Vi har inte kommit så långt.”

 

 

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Comment