Närvild på en persons hand som håller i en sticklinghand på kretskortSjukvårdare som håller i sprutaAffärsmobil

Kompetensutveckling

Vi erbjuder kundanpassad utbildning som kan ge högskolepoäng, utvecklingsdagar och projektsamarbeten till offentlig och privat sektor.

Vi erbjuder utbildning inom samtliga ämnesområden som finns på BTH. Vår tyngdpunkt ligger på ledarskap och management, ICT och telecom. Hållbar utveckling samt hälso- och sjukvårdsområdet.

Tack vare ett väl utvecklat nätverk, lokalt, nationellt och internationellt, samarbetar vi alltid med kvalificerade lärare och erfarna projektledare.

Vi kundanpassar utbildning och kompetensutveckling för era behov.

Kontakta oss för mer information och kostnadsförslag!

Exempel på utbildning för näringsliv och samhälle

Studentsamarbete

De flesta utbildningar avslutas med att studenten genomför ett examensjobb eller ett omfattande uppsatsarbete. Många företag och andra organisationer har utvecklats och fått ny kunskap genom att låta studenter undersöka problem  och frågeställningar kopplade till den egna verksamheten.

Arbetsgivare som har kontakt med studenter genom uppsatsarbeten får lära känna en potentiell medarbetare. Uppsatssamarbeten ger ofta positiva erfarenheter då studenten tillför nya idéer och energi. Vi vet också att denna typ av samarbeten är mycket uppskattade från studethåll.

Genom den Nationella Exjobb-poolen kan du enkelt nå ut med ditt uppsatsförslag till studenter. Då når studenter i hela Sverige. Denna webbaserade databas är ett samarbete mellan många högskolor och universitet och tjänsten är kostnadsfri för företag/organisationer som vill förmedla förslag.

Läs mer på Exjobb-poolens hemsida

 

Ex-jobb poolens logga

Redigera
Share Dela