Nyheter och nyhetsbrev

Bild på nyhetsbrevVad händer i Indienprojektet?
Läs vårt nyhetsbrev.

November 2009, 2

November 2009, 1

April 2009

Januari 2009

November 2008
Mars 2009

Du kan också anmäla dig till projektets kontaltlista så får du fortlöpande information.
Anmäl dig till: eva-lisa.ahnstrom@bth.se


Indisk Hedersdoktor 2008 


Bild på professor AshokHedersdoktor vid BTH utnämnd till IEEE fellow
BTHs hedersdoktor professor Ashok Jhunjhunwala från Indian Institute of Technology har blivit utnämnd till IEEE fellow - en internationell hedersutmärkelse av stor dignitet. IEEE, Institute of Electrical and Electronics Engineers, är en icke vinstdriven organisation som bygger på ett samarbete mellan tekniker inom olika områden världen över.

Styrelsen för IEEE utser årligen ett antal fellows. IEEE fellows ses som en global elit inom respektive teknikområde. Det är dessa personer som tillfrågas när IEEE behöver råd och vägledning i olika tekniska frågor och sammanhang. För år 2009 har IEEE utsett 302 av sina medlemmar till graden fellow. En av dessa är professor Ashok Jhunjhunwala.

Ashok Jhunjhunwala är professor i elektroteknik vid Indian Institute of Technology Madras, i Chennai, Indien sedan 1990 och har tilldelats ett stort antal nationella och internationella utmärkelser genom åren. Ashok Jhunjhunwala är även ledamot i flera bolagsstyrelser i stora IT- och telekomföretag i Indien och sitter även med i rådgivande organ åt indiska staten med uppgift att formulera strategier för forskning och utveckling.

Kommer snart:
Länk till mer information om IEEE samt de medlemmar som utsetts till 2009 års fellows

 

Redigera
Share Dela