Med fokus på Indien, seminarium 2

28 april, Konferensrum Greta, Soft Center Ronneby, kl 12 - 16.30

Program:

Stig VictorinBetalning och finansiering vid affärer i Indien,
Stig Victorin, Victorin TradeAsia Consulting

I en omvärld av stigande risker och osäkerhet föreläste Stig Victorin om ett mycket aktuellt område.

Om Stig Victorin: mångårig yrkeserfarenhet av Indien som regionansvarig på en bank samt på finansavdelningar i exportindustrin. Sedan två år tillbaks egen konsultverksamhet med inriktning mot Asien Uppdrag som senior advisor åt Sweden-India Business Council och åt MacroIntelligence. Medlem av utrikes-departementets referensgrupp för handelsfrämjande i Asien.

 

 

 

 

 

Gösta MelkerssonSärskilt stöd till småföretag från Exportrådet,
Gösta Melkersson, Exportrådet.

Om Gösta Melkersson: under ca 20 år, varav 10 år i utlandet (bl.a Belgien England, Bulgarien, Ukraina, Vietnam ) jobbat med Sourcing &Affärsutveckling, som Head of Business Development på BRIO AB, med småföretag och i större internationella företag som Swedish Match som Vice president Business Development - allt för att se i vilken riktning företaget skall utvecklas i framtiden för att uppnå långsiktig hållbar utveckling - med lönsamhet!


Ta del av presentation från Exportrådet

 

 

 

 

Henrik Karlsson, LogicaFöretagspresentation, Logica
Henrik Karlsson, Logica presenterade sina erfarenheter av att arbeta med Indien av företag som har samarbete med Indien.

Under sin presentation kopplade han upp oss tillLogicas kontor i Bangalore via Skype så att seminariedeltagarna kunde ställa frågor direkt till medarbetarna i Indien.
Ta del av presentation från Logica

Redigera
Share Dela