Kursdagar för projektutveckling

Photo from workshop

Utveckling av internationella projekt kan vara enkelt!

CAPACITY anordnar utbildning för dig som vill utveckla projekt.

I Sverige anordnas kursdagar följande datum :

9 september 2010 i Ronneby, Blekinge. Se inbjudan med praktisk information

13 september 2010 i Kalmar, Kalmar län. Se inbjudan med praktisk information

16 september 2010 i Lund, Skåne. Se inbjudan med praktisk information
Hämta "gåkarta" till Hemgården från stationen i Lund

22 september2010 i Växjö, Konobergs län. OBS! Nytt datum!. Se inbjudan med praktisk information

Ta chansen att delta i en avgiftsfri workshop om du vill lära dig mer om att generera projektidéer och skriva projektansökningar. Fokus ligger på Södra Östersjöprogrammet, men kursen är även öppen för dig som mer förutsättningslöst vill lära mer om hur man utvecklar projekt.

I workshopen får du utbildning om projektutveckling på svenska som introducerar dig till verktyg och metoder som används för att identifiera, utveckla och driva projekt; du kommer att lära dig generera projektidéer, identifiera partners, planera och förbereda projekt och uppskatta kostnader.

Kursen kommer att hållas på svenska i Sverige, i grupper om 15 upp till 25 personer. Utbildningen är upplagd i ett "lära-genom-att-göra" koncept vilket innebär att du som deltagare tar del av erfarenheter och själv löser uppgifter, praktiskt.

Flera likadana utbildningsdagar genomförs i alla partnerländer.

Vill du delta i en utbildningsdag? Gäller det en utbildningsdag i Sverige ska du anmäla dig till projektets svenska kontaktperson Eva-Lisa Ahnström, eva-lisa.ahnstrom@bth.se Kom ihåg att ange vilken av de erbjudna utbildningsdagarna du är intresserad av.

 

Redigera
Share Dela