Spelplan

Entreprenörsspel samlade studenter

Publicerat 2011-05-13

Ett gäng kreativa och driftiga studenter som läser Industriell ekonomi på BTH bjöd in till Entrprenörsspel den 11 maj. BTH Innovation och Studentregion Blekinge fanns också på plats för att delta i ett spännande projekt. Entreprenörsspelet ägs av BTH CareerCenter som kommer att arrangera
spelardagar kontinuerligt under nästa läsår. Ansvarig för dessa spelardagar
är Andrej Smailagic. Entreprenörsspelet förvaltas av Student Business Group.

Så här skriver studenten Andrej Smailagic som agerade spelledare:

"Vi samlade ihop ett gäng kreativa och lite ambitiösa studenter och testkörde entreprenörsspelet. Vi lekte med ett case från INNVENTIA som vill ha hjälp med produktutvecklingen av en ny produkt. De har utvecklat ett papper som ändrar form beroende på temperaturen och behövde hjälp med hur det kan användas.


Tack alla som deltog och var på plats! Jag hade riktigt kul och fascineras av er kreativitet, längtar tills jag får spela själv 16:e!"

Andrej

Andrej sitter vid bordetPrylar Gruppindelning

Andrej agerade spelledare och började med att genomföra en gruppindelning med hjälp av en pryl från varje deltagare...mobil, klocka och kassettband (!?)

Lag1Lag3 Lag2

Lagen jobbade intensivt med uppgifterna som skulle utföras utifrån kreativitet, strategi, struktur mmm....allt under viss tidspress! Här ovan syns från vänster lag 1, lag 3 och lag2.

Lag4Spelutrustning Presentation

Här är lag 4 i full diskussion! Efter nästan en och en halv timme var det slutligen dags för presentation av respektive lags olika produktförslag.
Vilket lag som vann?

Text : Ulrika Wilke
Bild: Ulrika Wilke, Malin Wästfelt och Andrej Smailigic


Redigera
Share Dela