Vad är Studentregion Blekinge?

Publicerat 2013-04-16

Studentregion Blekinge är ett initiativ för att förbättra Din tid som student på BTH, vare sig det handlar om att stärka studiemiljön på högskolans campus, arrangerande av evenemang där Du kan umgås med andra studenter eller träffa företag och samarbetspartners i Blekinge.

Det finns många verksamheter och aktiviteter inom och utanför BTH som finns för att Du som student i slutet av Din tid på BTH ska känna att du fått en bra utbildning, många nya vänner, mer livserfarenhet, kontakt med näringslivet – men framför allt många positiva minnen. Studentregion Blekinge är till för att hjälpa dig att skapa dessa minnen.

Huvudman för projektet Studentregion Blekinge är BTH och finansiering och strategiskt stöd kommer från Region Blekinge, Karlskrona Kommun och Karlshamns kommun.

Inom ramen för projektet kommer en rad aktiviteter arrangeras under kommande läsåren. Dessutom har projektet tilldelats medel som kan användas för att sponsra olika typer av evenemang. Du som har en idé till ett sådant evenemang kan ansöka om medel på följande adress:

Har du frågor om Studentregion Blekinge, är du välkommen att kontakta projektledare Lena Vogelius på lena.vogelius@bth.se

Lena Vogelius

 

Redigera
Share Dela