hur blir jag medlem i konstföreningen Bildad?

För att bli medlem i konsföreningen Bildad så fyller du i anmälningsblanketten.

Anmälningsblankett  (pdf-dokument)

Blanketten skickar du till Helen Persson (HAL), sekreteraren i Bildad. Helen skickar sen blanketten till personalavdelningen. Medlemsavgiften 30 kr betalas genom bruttoavdrag på lönen och den underskrivna blanketten ligger då som grund för att du godkänt löneavdraget. Det är också möjligt att betala via postgiro till konstföreningens konto direkt. Meddela isåfall detta på din anmälningsblankett.

För att du ska få information som skickas till samtliga medlemmar är det viktigt att du registrerar dig på konstföreningens maillista genom att gå in på  https://list.bth.se. Behöver du hjälp är du självklart välkommen att höra av dig till Helen Persson eller Agneta R Kulenovic.

VAD FÅR JAG SOM MEDLEM?

Vid årsmötet i april så har vi ett konstlotteri. Under året träffar styrelsen gallerister och gör även besök hos lokala konstnärer för att få en bra variation i vårt lotteri.

Lotteriet är indelat i tre olika vinstkategorier.

  • En separat dragning för de som inte haft lyckan att vinna de senaste två åren
  • Årets rookie! Nya medlemmar premieras med en extra chans till vinst
  • Ordinarie dragning där samtliga medlemmar deltar

För att delta i lotteriet har vi i våra stadgar att man måste vara närvara vid årsmötet eller lämna fullmakt till någon.

Hur kommer jag i kontakt med de andra medlemmarna i Bildad?

Du som är medlem i Bildad står, om du har anmält dig, med på en mejllista. Om du vill komma i kontakt med samtliga medlemmar genom ett enda mejl så skickar du helt enkelt ett mejl till adressen bildad@list.bth.se.

Hur kan jag påverka arbetet?

Du är välkommen att lämna in en motion om det är något som du tycker borde skötas på ett annorlunda vis. Du får även mer än gärna lämna in förslag på nya konstnärer vars verk du tycker exempelvis borde vara med i utlottningen. Kontakta någon i styrelsen.

 

 

Redigera
Share Dela