Blekinge Tekniska Högskola - BTH

Antagningshandläggare

Diarienummer: 06669

Sista ansökningsdag: 11/27/2006

Varaktighet:

Omfattning: 100%

Antal platser:

Sektion/enhet: Förvaltning (FOR)

Kontaktperson: Tomas Johansson

Tjänsten tillsatt med: Carina Petersson

Antal sökande: 77

Beslutsdatum: 01/01/2007


Ledigkungörelse 2006-11-02

Blekinge Tekniska Högskola, BTH, är en av landets tydligast profilerade högskolor och bedriver utbildning och forskning på hög internationell nivå. Lärandet står i centrum för såväl studenten, läraren som forskaren. Hela Högskolan har fokus på Tillämpad IT och Hållbar utveckling av näringsliv och samhälle. BTH startade 1989 och har drygt 6000 registrerade studenter och knappt 500 anställda. Forskning utgör en tredjedel av verksamheten. BTH har full examinationsrätt inom vetenskapsområdet teknik. BTH finns i Karlskrona, Ronneby och Karlshamn och har ett omvittnat välutvecklat samarbete med näringsliv och samhälle

Högskolan söker

Antagningshandläggare

med placering vid Förvaltningen i Karlskrona, studerandeavdelningen.

(refnr 06669)

Arbetsuppgifter:

Studerandeavdelningen fungerar som ett nav för flertalet studieadministrativa processer inom BTH. Huvudsakliga arbetsområden är antagning, examen, studiedokumentation, studievägledning och tentamenssamordning. Som medarbetare på avdelningen måste Du vara beredd på att få arbeta inom flera olika områden. I tjänsten ingå även att vara ersättare för registrator vid t.ex. sjukdom och semester. Omfattningen för detta är ca 20 %.

Önskvärda kvalifikationer:

Vi söker Dig som har relevant högskoleutbildning. God kunskap i svenska och engelska är viktigt. God datorvana är ett krav och kännedom om LADOK och NyA är meriterande. Förtrogenhet med motsvarande arbetsuppgifter inom statlig verksamhet, högskola eller universitet är önskvärt. Viktiga egenskaper är att Du är serviceinriktad och ordningsam, kan jobba självständigt och kan ta egna initiativ men även att Du kan arbeta i grupp. Då vi är en liten organisation, måste Du vara beredd att rycka in på varierande arbetsuppgifter.

TILLTRÄDE: 1 januari 2007.

VARAKTIGHET: Tillsvidare. Sex månaders provanställning tillämpas.

OMFATTNING: 100 %

För mer information:

Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta chefen för studerandeavdelningen Tomas Johansson, tel 0455-385016. Fackliga företrädare är Mikael Åsman (SACO), tel 0457-385720 och Monika Nilsson (TCO), tel 0455-385440.

Ansökan ska innehålla:

  • Styrkt meritsammanställning
  • Kopior av betyg och examensbevis
  • Tidigaste tillträdesdag
  • Högskolan har individuell lönesättning varför löneanspråk anges i ansökan
  • Samtliga handlingar bifogas i två exemplar

I sin verksamhet behöver högskolan både kvinnors och mäns erfarenheter. Högskolan välkomnar därför ansökningar från både män och kvinnor till alla slag av anställningar. Välkommen med Din ansökan märkt med ref.nr senast den 27 november 2006.

Skicka ansökan till: Registrator, Blekinge Tekniska Högskola, 371 79 Karlskrona
Telefon: 0455-385000, Fax: 0455-385057. E-post: diarium@bth.se.

Redigera
|