Blekinge Tekniska Högskola - BTH

Receptionist

Ledigkungörelse 07/01/2010

Diarienummer: 421-0830-2010

Sista ansökningsdag: 07/22/2010

Varaktighet: Tillsvidare

Omfattning: 100

Antal platser: 1

Sektion/enhet: Förvaltning (FOR)

Kontaktperson: Kristina Fridensköld

Tjänsten tillsatt med: Rebecca Nilsson

Antal sökande: 172

Beslutsdatum: 09/28/2010


Blekinge Tekniska Högskola, BTH, är en av Sveriges tydligast profilerade högskolor med visionen att vara en globalt attraktiv kunskapscommunity inom tillämpad IT och innovation för hållbar tillväxt. Här samsas teknik med ekonomi, samhällsvetenskap, hälsa och vård samt kultur och kommunikation. BTH bedriver utbildning och forskning på hög internationell nivå där lärandet står i centrum för såväl studenten, läraren som forskaren.

 

Blekinge Tekniska Högskola startade 1989 och har idag fler än 8 000 registrerade studenter och drygt 550 anställda. BTH har full examinationsrätt inom vetenskapsområdet teknik.

 

Vårt huvudcampus ligger i Karlskrona där verksamheten inryms i nya lokaler med havet som närmaste granne. BTH:s campus i Karlshamn ligger även det vid havet.

 

Utmärkande för BTH är det nära samarbetet med näringsliv och samhälle vilket genomsyrar både forskning och utbildning på såväl regional, nationell som internationell nivå. Forskning utgör en tredjedel av vår verksamhet.

 

Sedan den 1 september 2008 är BTH en klimatneutral högskola.

 

Besök oss gärna på www.bth.se

 

Blekinge Tekniska Högskola söker

RECEPTIONIST

med placering vid Förvaltningen i Karlskrona, informationsavdelningen.

Diarienr 423-0830-2010

Arbetsuppgifter:

En av våra receptionister går nu vidare till andra arbetsuppgifter inom BTH och vi söker därför hans efterträdare i vår reception och växel. Som receptionist på BTH tar du hand om samtal i vårt nya, mobila växelsystem samtidigt som du arbetar i vår reception, där sysslorna är många och varierande. Tillsammans med flera andra kollegor hanterar du allt från att ta emot telefonsamtal, hjälpa besökare till rätta, boka lokaler och låna ut bilar till att sälja profilvaror, uppdatera receptionens hemsida, hjälpa till med kuvertering och andra liknande uppgifter.   

Önskvärda kvalifikationer:

För att trivas i och klara av rollen som receptionist på ett bra sätt behöver du ha utpräglad servicekänsla, vara snabb och tidvis kunna arbeta i ett högt tempo. Du behöver också vara strukturerad och punktlig, kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ men ändå fungera bra i en grupp där samarbete är viktigt. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat i växel/reception och har viss kunskap om hänvisningssystem. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav liksom god datorvana och gärna ett intresse för teknik.

Tillträde:  

Snarast

Varaktighet:

Tills vidare

Omfattning:

100 %.

För mer information:

Vill Du veta mer om anställningen är Du välkommen kontakta Informationschef Kristina Fridensköld, tel 0455-38 50 27. Fackliga företrädare är Mikael Åsman (SACO), tel. 0457-38 57 20 och Monika Nilsson (TCO), tel. 0455-38 54 40.

Ansökan

Sök jobbet via www.offentligajobb.se

 

Ansökan senast:

2010-07-22

 

Ange referensnummer.

Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra tjänster inom andra organisationer anslutna till Offentliga jobb. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.

 

Om Du kommer ifråga för anställning begär vi komplettering enligt nedanstående:

Uppgift om tidigaste tillträdesdag

-  Styrkt meritsammanställning

-  Kopior av betyg och övriga handlingar som Du önskar åberopa

-  Högskolan har individuell lönesättning varför löneanspråk anges i ansökan

-  Samtliga handlingar bifogas i två exemplar

 

Flertalet anställda vid avdelningen är kvinnor, varför Högskolan särskilt välkomnar ansökningar från män.

Välkommen med Din ansökan märkt med ref.nr senast den 22 juli 2010.

 

Skicka ansökan till:

Registrator, Blekinge Tekniska Högskola, 371 79 Karlskrona
Telefon: 0455-38 50 00  

Fax: 0455-38 50 57.

E-post: diarium@bth.se.

 

Redigera
|