Blekinge Tekniska Högskola - BTH

Projektkoordinator

Ledigkungörelse 09/23/2010

Diarienummer: 423-1045-2010

Sista ansökningsdag: 10/15/2010

Varaktighet: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

Antal platser: 1

Sektion/enhet: EXR

Kontaktperson: Lena Vogelius

Tjänsten tillsatt med: Monika Alriksson

Antal sökande: 44

Beslutsdatum: 11/30/2010


Blekinge Tekniska Högskola, BTH, är en av Sveriges tydligast profilerade högskolor med visionen att vara en globalt attraktiv kunskapscommunity inom tillämpad IT och innovation för hållbar tillväxt. Här samsas teknik med ekonomi, samhällsvetenskap, hälsa och vård samt kultur och kommunikation. BTH bedriver utbildning och forskning på hög internationell nivå där lärandet står i centrum för såväl studenten, läraren som forskaren.

Blekinge Tekniska Högskola startade 1989 och har idag fler än 8 000 registrerade studenter och drygt 550 anställda. BTH har full examinationsrätt inom vetenskapsområdet teknik.

Vårt huvudcampus ligger i Karlskrona där verksamheten inryms i nya lokaler med havet som närmaste granne. BTH:s campus i Karlshamn ligger även det vid havet.

Utmärkande för BTH är det nära samarbetet med näringsliv och samhälle vilket genomsyrar både forskning och utbildning på såväl regional, nationell som internationell nivå. Forskning utgör en tredjedel av vår verksamhet.

Sedan den 1 september 2008 är BTH en klimatneutral högskola.

Besök oss gärna på www.bth.se.

Blekinge Tekniska Högskola söker

 

Högskolan söker

PROJEKTKOORDINATOR

för Yrkeshögskoleutbildning och Kvalificerad Yrkesutbildning med placering vid Blekinge College och Yrkeshögskola i Karlskrona

 Diarienummer: 423-1045-2010

 Arbetsuppgifter:

Som Projektkoordinator kommer du arbeta med att driva och utveckla Yrkeshögskoleutbildning och Kvalificerad Yrkesutbildning vid Blekinge Tekniska Högskola. I nära samarbete med näringslivet skriver du fram nya utbildningar, administrerar redan pågående och arbetar med avtalsskrivning, m.m. Du sköter kontakterna med YH-myndigheten och utbildningarnas ledningsgrupper samt har daglig kontakt med projektledare och utbildningsledare i de olika utbildningarna. Du ser till att ekonomin som helhet fungerar.

 Önskvärda kvalifikationer:

Du har en akademisk examen eller motsvarande och erfarenhet från näringslivet och gärna också från den akademiska världen. Utbildningsfrågor ligger dig varmt om hjärtat. Tidigare erfarenhet av kvalificerade yrkesutbildningar är en styrka. Du är en omvärldsbevakare som tycker om att omvandla idéer till konkret verklighet i snabbt tempo. Du tycker om att coacha. Din förmåga att utveckla och driva är kombinerad med ett strukturerat arbetssätt. Du uttrycker dig mycket väl i såväl tal som skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

 Tillträde: Snarast

 Varaktighet: Tillsvidareanställning

 Omfattning: 100 %.

 För mer information: Vill Du veta mer om anställningen är Du välkommen kontakta Lena Vogelius, tel 0455-385210. Fackliga företrädare är Mikael Åsman (SACO), tel. 0457-385720 och Monika Nilsson (TCO), tel. 0455-385440.

 Sök jobbet via www.offentligajobb.se

Ansökan senast: 2010-10-15 

Ange diarienummer: 423-1045-2010

Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra tjänster inom andra organisationer anslutna till Offentliga jobb. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.

I sin verksamhet behöver högskolan både kvinnors och mäns erfarenheter. Högskolan välkomnar därför ansökningar från både män och kvinnor till alla slag av anställningar.

Blekinge Tekniska Högskola, 371 79 Karlskrona
Telefon: 0455-385000.

 

Redigera
|