Blekinge Tekniska Högskola - BTH

Högskolesekreterare

Diarienummer: 98637

Sista ansökningsdag: 12/23/1998

Varaktighet: Tillsvidare

Omfattning: 80%

Antal platser:

Sektion/enhet: IEM

Kontaktperson: Jenny Gavuzzi-Roos

Tjänsten tillsatt med: Åsa Rhönnstad

Antal sökande:

Beslutsdatum: 02/02/1999


HÖGSKOLAN I KARLSKRONA/RONNEBY är en ung högskola i dynamisk utveckling. Devisen är kvalitet och omtanke. Högskolan startade 1989 och har för närvarande drygt 2 500 studenter och nästan 300 anställda. Verksamheten är profilerad mot tillämpad IT, något som på olika sätt återspeglas i utbildning och forskning. Med detta följer också en stark betoning på aktiv samverkan med samhälle och näringsliv. Högskolan har efter en intensiv uppbyggnadsfas kunnat etablera sig som ett attraktivt lärosäte med bl.a. åtta utbildningsprogram med magisterexamen och en dokumenterad positiv påverkan på näringsliv och samhälle. Forskningsandelen är den högsta bland de mindre och medelstora högskolorna. Efter beslut av Högskoleverket, 1998-06-24, kan även doktorsexamen inom det tekniska vetenskapsområdet utfärdas fr.o.m. 1999 vid Högskolan.

Under förutsättning att tjänsten inrättas ledigförklaras, med placering vid institutionen för datavetenskap och ekonomi i Ronneby, en tjänst som:

Högskolesekreterare 80-100 %

Ref.nr. 98637

Vi söker dig som vill jobba i en kreativ miljö och är sugen på att ständigt lära dig nya saker. Du kommer i huvudsak att arbeta med studerandeadministration på studerandeexpedition med bl.a. utlämning av tentamen, inrapportering av tentamensresultat, registrering av studenter på kurser

mm. Du kommer också att vara spindeln i nätet för vår personal i frågor som rör studerandeadministration samt diverse övriga kontorsgöromål.

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning, är serviceinriktad, ordningssam och kan ta egna initiativ. Då all inrapportering görs via datorer bör du ha datorvana samt behärska engelska språket i tal och skrift.

Tillträde: Efter överenskommelse.

Upplysningar lämnas av Jenny Gavuzzi Roos tel. 0457-78752 eller email jenny.gavuzzi@ide.hk-r.se. Facklig företrädare är Mikael Åsman (SACO), tel. 0457-787 13.

Ansökan, med ref.nr 98637, åtföljd av meritförteckning, betygsavskrifter, och övriga handlingar som den sökande önskar åberopa, ställs till Förvaltningschefen, Högskolan i Karlskrona/Ronneby, 371 79 KARLSKRONA, i två fullständiga exemplar, och skall vara registrator tillhanda senast 1998-12-23

Redigera
|