Blekinge Tekniska Högskola - BTH

Systemadministratör

Diarienummer: 06613

Sista ansökningsdag: 02/23/2006

Varaktighet:

Omfattning: 100%

Antal platser:

Sektion/enhet: DAT

Kontaktperson: Sören Hollander

Tjänsten tillsatt med: Jonas Månsson

Antal sökande:

Beslutsdatum: 04/03/2006


Blekinge Tekniska Högskola, BTH, är en av landets tydligast profilerade högskolor och bedriver utbildning och forskning på hög internationell nivå. Lärandet står i centrum för såväl studenten, läraren som forskaren. Hela Högskolan har fokus på Tillämpad IT och Hållbar utveckling av näringsliv och samhälle. BTH startade 1989 och har drygt 6000 registrerade studenter och knappt 500 anställda. Forskning utgör en tredjedel av verksamheten. BTH har full examinationsrätt inom vetenskapsområdet teknik. BTH finns i Karlskrona, Ronneby och Karlshamn och har ett omvittnat välutvecklat samarbete med näringsliv och samhälle.

Högskolan söker

Systemadministratör (vikariat)

(Ref.nr 06613) med placering vid datorenheten

BTHs vision är att vara bland de främsta högskolorna på tillämpad IT. Vill du vara med att vidareutveckla BTHs driftmiljö så att vi kan nå visionen?

Vi har nyligen implementerat IBMs Lotus Domino-miljö för e-post på BTH för både våra studenter och anställda. Miljön fungerar även som BTHs integrationsplattform för olika admnistrativa system. Vår datormiljö i övrigt består främst av Windows och Solaris/Linux.

Arbetsuppgifter:

Uppgifter är främst att underhålla och utveckla vår Lotus-miljö i samarbete med högskolans utvecklingsavdelning. I detta lägger vi installationer, felhantering, problemlösning och support av miljön. Du kommer också att få vara med i andra uppgifter inom hela IT-området.

Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete med kontakter med studenter, forskare, lärare och övrig personal i en kreativ och expansiv miljö i en ständig förändring.

Önskvärda kvalifikationer

Vi räknar med att Du har högskoleutbildning alternativt mångårig arbetslivserfarenhet och att du har dokumenterad erfarenhet av de arbetsuppgifter vi beskriver. Vi tror också att Du har goda kunskaper i nätfunktioner, eposttjänster och Windows servermiljö. Som person är Du praktiskt lagd, initiativrik, självgående och har god problemlösningsförmåga. Du måste också vara bra på att dela med dig av dina kunskaper och ha lätt för att samarbeta.

VARAKTIGHET Vikariat sex månader med ev. möjlighet till fortsatt anställning.

TILLTRÄDE: Tidigast 1 mars 2006 eller efter överenskommelse.

UPPLYSNINGAR om tjänsten lämnas av IT-chef Sören Hollander, 0455-385156, soren.hollander@bth.se. Fackliga företrädare är Mikael Åsman (SACO), tel 0457-385720 och Monika Nilsson (OFR), tel 0455-3854 40.

Ansökan skall innehålla

- Uppgift om tidigaste tillträdesdag

- Styrkt meritsammanställning

- Kopior av betyg och övriga handlingar som Du önskar åberopa

- Högskolan har individuell lönesättning varför löneanspråk anges i ansökan

- Samtliga handlingar bifogas i två exemplar

I sin verksamhet behöver högskolan både kvinnors och mäns erfarenheter. Högskolan välkomnar därför ansökningar från både män och kvinnor till alla slag av anställningar.

Välkommen med din ansökan märkt med ref.nr senast 2006-02-23.

Skicka ansökan till: Registrator, Blekinge Tekniska Högskola, 371 79 Karlskrona

Telefon: 0455-385000. Fax: 0455-385057. E-post: diarium@bth.se

Redigera
|