Blekinge Tekniska Högskola - BTH

Ekonomiassistent, tidsbegränsad

Ledigkungörelse 06/17/2010

Diarienummer: Diarienr 423-0742-2010

Sista ansökningsdag: 07/22/2010

Varaktighet: Visstid

Omfattning: Heltid

Antal platser: 1

Sektion/enhet: Förvaltning (FOR)

Kontaktperson: Eva Pihlblad

Tjänsten tillsatt med: Camilla Johansson

Antal sökande: 59

Beslutsdatum: 09/07/2010


Blekinge Tekniska Högskola, BTH, är en av Sveriges mest profilerade högskolor och har som målsättning att vara en globalt attraktiv kunskapscommunity inom tillämpad IT och innovation för hållbar tillväxt. Högskolan har en unik kombination av teknik och andra områden som ekonomi, hälsa och vård, humaniora och samhällsvetenskap. BTH bedriver utbildning och forskning på hög internationell nivå. Lärandet står i centrum för såväl studenten, läraren som forskaren. BTH startade 1989 och har drygt 7300 registrerade studenter och cirka 550 anställda. BTH har full examinationsrätt inom vetenskapsområdet teknik. BTH finns i Karlskrona och Karlshamn och har ett omvittnat välutvecklat samarbete med näringsliv och samhälle, både avseende forskning och utbildning på såväl regional, nationell och internationell nivå. Forskning utgör en tredjedel av verksamheten. Huvudcampus ligger i Karlskrona. Sedan 1 september 2008 är BTH en klimatneutral högskola. Besök gärna vår webbplats www.bth.se

Blekinge Tekniska Högskola söker

EKONOMIASSISTENT

med placering vid Förvaltningen i Karlskrona, ekonomiavdelningen.

Diarienr 423-0742-2010

Ekonomiavdelningen

Ekonomiavdelningens främsta uppgift är att utveckla och ansvara för högskolans processer inom redovisning, prognoser, budget, uppföljning, upphandling och betalning. Därtill ansvarar avdelningen för det gemensamma systemstödet AGRESSO.

Inom de närmaste åren kommer vi särskilt att arbeta med införandet av en ny redovisningsmodell och en utveckling av det elektroniska fakturaflödet. I framtiden kommer det elektroniska flödet inkludera inköp och beställning. Arbetsuppgifterna på avdelningen skiftar efter de krav och utvecklingsprojekt som är aktuella.

Arbetsuppgifter

Vi söker Dig som tycker det är intressant och utmanande med skiftande arbetsuppgifter.

Du kommer att arbeta med löpande ekonomiadministrativa arbetsuppgifter och särskilt med högskolans elektroniska fakturaflöde.

Önskvärda kvalifikationer

Du som söker tjänsten bör ha högskoleutbildning och erfarenhet av att arbeta med ekonomiadministration. Det är en fördel om du har erfarenhet av den statliga sektorn.

Du skall ha en god datorvana och ha mycket lätt för att samarbeta samt vara noggrann och analytisk. Vidare skall du ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift samt vara flexibel då arbetsuppgifter och arbetsbelastning varierar över tiden.

Tillträde

Snarast.

Varaktighet

Visstidsanställning dock längst t o m 2010-12-31

Omfattning

100 %

För mer information

Vill Du veta mer om anställningen är Du välkommen kontakta Personalchef Ulla Johansson, tel 0455- 38 50 36, Ekonomichef Eva Pihlblad, tel 0455-38 50 84. Fackliga företrädare är Mikael Åsman (SACO), tel. 0457-38 57 20 och Monika Nilsson (TCO), tel. 0455-38 54 40.

Ansökan

Vi ber dig söka tjänsten via Offentliga Jobb www.offenligajobb.se  för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra tjänster inom andra organisationer anslutna till Offentliga jobb. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.

Om Du kommer ifråga för anställning begär vi komplettering enligt nedanstående:

Uppgift om tidigaste tillträdesdag

-  Styrkt meritsammanställning

-  Kopior av betyg och övriga handlingar som Du önskar åberopa

-  Högskolan har individuell lönesättning varför löneanspråk anges i ansökan

-  Samtliga handlingar bifogas i två exemplar

I sin verksamhet behöver högskolan både kvinnors och mäns erfarenheter. Högskolan välkomnar därför ansökningar från både män och kvinnor till alla slag av anställningar.

Blekinge Tekniska Högskola, 371 79 Karlskrona
Telefon: 0455-385000

Redigera
|