Blekinge Tekniska Högskola - BTH

Systemadministratör

Ledigkungörelse 03/06/2008

Diarienummer: 08611

Sista ansökningsdag: 03/27/2008

Varaktighet: TIllsvidare

Omfattning: Heltid

Antal platser: 1

Sektion/enhet: Förvaltning (FOR)

Kontaktperson: Sören Hollander

Tjänsten tillsatt med: Therese Jeansson

Antal sökande: 6

Beslutsdatum: 05/08/2008


Blekinge Tekniska Högskola, BTH, är en av landets tydligast profilerade högskolor och bedriver utbildning och forskning på hög internationell nivå. Lärandet står i centrum för såväl studenten, läraren som forskaren. Hela Högskolan har fokus på Tillämpad IT och Hållbar utveckling av näringsliv och samhälle. BTH startade 1989 och har drygt 7000 registrerade studenter och knappt 500 anställda. Forskning utgör en tredjedel av verksamheten. BTH har full examinationsrätt inom vetenskapsområdet teknik. BTH finns i Karlskrona, Ronneby och Karlshamn och har ett omvittnat välutvecklat samarbete med näringsliv och samhälle. Besök gärna vår webbplats www.bth.se. Forskningen sker i samverkan med näringslivet och andra forskare internationellt.

Blekinge Tekniska Högskola söker

Systemadministratör

med placering vid IT-avdelningen i Karlskrona

IT-avdelningen är en enhet som ansvarar för ett flertal IT-tjänster såsom nät, nättjänster, katalogtjänster och kontohantering, e-post, central fillagring och säkerhetskopiering. Avdelningen ansvarar också för flera tjänster för studenter. IT-avdelningen tillhandahåller även tjänster internt för högskolans sektioner och enheter via separata avtal.

Arbetsuppgifter:

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att ge stöd till personal och studenter via servicedesk. Du kommer att vara med i en kontinuerlig utveckling av funktionerna kring servicedesk men även arbeta med andra uppgifter inom IT-området.

Önskvärda kvalifikationer:

Vi förutsätter att du har högskoleexamen inom IT-området. Du har dokumenterade kunskaper och erfarenheter av olika IT-miljöer .
Som person har du lätt för att samarbeta och du är serviceinriktad. Du måste också vara bra på att dela med dig av dina kunskaper till användare och kollegor.

Varaktighet:

Tillsvidareanställning.

Tillträde:

Snarast.

För mer information:

Vill Du veta mer om anställningen är Du välkommen kontakta IT-chef Sören Hollander, 0455 - 38 51 58, soren.hollander@bth.se. Fackliga företrädare är Mikael Åsman (SACO), tel 0457 - 38 57 20 och Monika Nilsson (OFR), tel 0455 - 38 54 40.

Ansökan
Sök jobbet via www.offentligajobb.se

Ansökan senast 2008-03-27

Ange referensnummer 08611.

Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra tjänster inom andra organisationer anslutna till Offentliga jobb. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.

Om Du kommer ifråga för anställning begär vi komplettering enligt nedanstående:

- Uppgift om tidigaste tillträdesdag
- Styrkt meritsammanställning
- Kopior av betyg och övriga handlingar
- Löneanspråk
Samtliga handlingar bifogas i två exemplar

Högskolan behöver både kvinnors och mäns erfarenheter. Högskolan välkomnar därför ansökningar från både män och kvinnor till alla slag av anställningar.

Blekinge Tekniska Högskola, 371 79 Karlskrona
Telefon: 0455 - 38 50 00. Fax: 0455 - 38 50 57. E-post: diarium@bth.se

 

Redigera
|