Blekinge Tekniska Högskola - BTH

Handläggare för miljöledningssystem, 50 %

Ledigkungörelse 11/18/2008

Diarienummer: 08678

Sista ansökningsdag: 12/10/2008

Varaktighet: Tillsvidare

Omfattning: 50 %

Antal platser: 1

Sektion/enhet: Förvaltning (FOR)

Kontaktperson: Noél Holmgren

Tjänsten tillsatt med: Heleen Podsedkowska

Antal sökande: 15

Beslutsdatum: 02/27/2009


Blekinge Tekniska Högskola, BTH, är en av Sveriges mest profilerade högskolor och har som målsättning att vara en globalt attraktiv kunskapscommunity inom tillämpad IT och innovation för hållbar tillväxt. Högskolan har en unik kombination av teknik och andra områden som ekonomi, hälsa och vård, humaniora och samhällsvetenskap. BTH  bedriver utbildning och forskning på hög internationell nivå. Lärandet står i centrum för såväl studenten, läraren som forskaren. BTH startade 1989 och har drygt 7300 registrerade studenter och cirka 500 anställda. BTH har full examinationsrätt inom vetenskapsområdet teknik. BTH finns i Karlskrona, Ronneby och Karlshamn och har ett omvittnat välutvecklat samarbete med näringsliv och samhälle, både avseende forskning och utbildning på såväl regional, nationell och internationell nivå. Forskning utgör en tredjedel av verksamheten. Huvudcampus ligger i Karlskrona. Den 1 juli 2010  kommer verksamheten i Ronneby att flyttas till Karlskrona. Sedan 1 september 2008 är BTH en klimatneutral högskola.

Blekinge Tekniska Högskola söker

 

Handläggare för miljöledningssystem, 50 %

med placering vid Förvaltningen i Karlskrona.

(refnr 08678)

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av att ta fram, genomföra och följa upp miljöledningssystemen inom BTH. Ett stort arbetsområde kommer också att bli att anpassa hela Högskolans verksamhet till den antagna klimatneutrala profilen.

Önskvärda kvalifikationer

Du som söker befattningen skall ha dokumenterad kompetens beträffande miljöledningssystem och miljöarbete samt erfarenhet av projektledning och miljöcertifieringsarbete. Då arbetet kräver täta kontakter med sektionerna och enheterna vid BTH skall du ha god förmåga till muntlig och skriftlig kommunikation på såväl engelska som svenska. Det är meriterande om du har god kännedom om högskolans organisation, uppdrag och verksamhet. Även internationell erfarenhet värderas.

Akademisk examen inom verksamhetsområdet är ett krav och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, självständighet, kreativitet och förmåga att ta egna initiativ.

Omfattning: 50 % med senare möjlighet till utökning.

Varaktighet: Tillsvidare.

Tillträde: Efter överenskommelse.

För mer information

Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta högskoledirektör Noél Holmgren, 0455-385095. Fackliga företrädare är Mikael Åsman (SACO), tel 0457-385720 och Monika Nilsson (TCO), tel 0455-385440.

Ansökan

Sök jobbet via www.offentligajobb.se

Ansökan senast: 2008-12-10.

Ange referensnummer

Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra tjänster inom andra organisationer anslutna till Offentliga jobb. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.

Om Du kommer ifråga för anställning begär vi komplettering enligt nedanstående:

Uppgift om tidigaste tillträdesdag

-  Styrkt meritsammanställning

-  Kopior av betyg och övriga handlingar som Du önskar åberopa

-  Högskolan har individuell lönesättning varför löneanspråk  anges i ansökan

-  Samtliga handlingar bifogas i två exemplar

I sin verksamhet behöver högskolan både kvinnors och mäns erfarenheter. Högskolan välkomnar därför ansökningar från både män och kvinnor till alla slag av anställningar.

Blekinge Tekniska Högskola, 371 79 Karlskrona
Telefon: 0455-385000.

 

 

 

Redigera
|