Blekinge Tekniska Högskola - BTH

Studerandeadministratör

Ledigkungörelse 11/08/2012

Diarienummer: PERS 423-0152-2012

Sista ansökningsdag: 11/29/2012

Varaktighet: Tillsvidare

Omfattning: 100%

Antal platser: 1

Sektion/enhet: Förvaltning (FOR)

Kontaktperson: Ulrika Wilke

Tjänsten tillsatt med: Carmen Constantinescu

Antal sökande: 98

Beslutsdatum: 12/21/2012


Studerandeadministratör

För närvarande med placering vid Förvaltningen i Karlskrona på Studentcentrum.

Diarienr: PERS 423-0152-2012

Sedan i maj 2012 finns det ett Studentcentrum som hanterar studentärenden. I Studentcentrum möter vi och hjälper både våra svenska och internationella studenter. Nu sker en centralisering av studerandeadministrationen till Studentcentrum. Syftet med centraliseringen är att effektivisera arbetssättet i mötet med studenterna samt att ta ett större samlat grepp om studerandedministrationen gentemot övriga BTH. Organisatoriskt är Studentcentrum en del av Studerandeavdelningen.

Arbetsuppgifter

Som studerandeadministratör i studentcentrum kommer du att arbeta med förekommande studieadministrativa processer gentemot övriga BTH, ge service till våra studenter i helpdesken, samt i förekommande fall telefon och e-post. I studentcentrum möter och hjälper vi både svenska och utländska studenter.

Önskvärda kvalifikationer

Din bakgrund omfattar såväl en relevant akademisk utbildning som tidigare erfarenhet av studieadministrativt arbete. Vi söker dig som är flexibel, serviceinriktad, kvalitetsmedveten, ansvarstagande, kommunikativ och strukturerad. Erfarenhet av antagningsprocessen och antagningssystemet NyA är en fördel. Du ska känna dig bekväm i olika kulturella möten och ha lätt för att uttrycka dig både på engelska och svenska i tal och skrift.

Tillträde:

Efter överenskommelse.

Omfattning:

100 %.

Varaktighet:

Tillsvidare

Ansökan:

Sök jobbet via www.offentligajobb.se

Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra tjänster inom andra organisationer anslutna till Offentliga jobb. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.

I sin verksamhet behöver högskolan både kvinnors och mäns erfarenheter. BTH välkomnar därför ansökningar från både män och kvinnor till alla slag av anställningar.

Ansökan senast:

2012-11-29

Ange diarienummer:

PERS 423-0152-2012

För mer information

är Du välkommen kontakta Rosmari Lauterbach, Tf Avdelningschef på Studerande avdelningen 0455 – 385039, Rosmari Lauterbach@bth.se, samt föreståndare för studentcentrum Ulrika Wilke 0455-38 50 51, ulrika.wilke@bth.se. Fackliga företrädare är Mikael Åsman (SACO), tel. 0455-38 57 20 och Monika Nilsson (TCO), tel. 0455-38 54 40.

Blekinge Tekniska Högskola, BTH, är en av Sveriges tydligast profilerade högskolor med visionen att vara en globalt attraktiv kunskapscommunity inom tillämpad IT och innovation för hållbar tillväxt. Här samsas teknik med ekonomi, samhällsvetenskap, hälsa och vård samt kultur och kommunikation. BTH bedriver utbildning och forskning på hög internationell nivå där lärandet står i centrum för såväl studenten, läraren som forskaren.

Blekinge Tekniska Högskola startade 1989 och har idag fler än 8 000 registrerade studenter och drygt 550 anställda. BTH fick 1999 universitetsstatus inom vetenskapsområdet teknik, och bedriver forskarutbildning inom områdena ”IT med tillämpningar” och ”Planering och management”.

Vårt huvudcampus ligger i Karlskrona där verksamheten inryms i nya lokaler med havet som närmaste granne. BTH:s campus i Karlshamn ligger även det vid havet.

Utmärkande för BTH är det nära samarbetet med näringsliv och samhälle vilket genomsyrar både forskning och utbildning på såväl regional, nationell som internationell nivå. Forskning utgör en tredjedel av vår verksamhet.

Sedan den 1 september 2008 är BTH en klimatneutral högskola.

Besök oss gärna på www.bth.se.

Blekinge Tekniska Högskola söker

Redigera
|