Blekinge Tekniska Högskola - BTH

Två Granskare

Ledigkungörelse 11/08/2012

Diarienummer: PERS 423-0149-2012

Sista ansökningsdag: 11/29/2012

Varaktighet: Tillsvidare

Omfattning: 100%

Antal platser: 1

Sektion/enhet: Förvaltning (FOR)

Kontaktperson: Björn Ljunggren

Tjänsten tillsatt med: Emma Olsson, Jennifer Pettersson

Antal sökande: 112

Beslutsdatum: 12/21/2012


Två Granskare

För närvarande med placering vid Förvaltningen i Karlskrona.

Diarenr: PERS 423-0149-2012

Arbetsuppgifterna är delade mellan Avdelningen för Högskoleservice (HOS), 60% och Studentcentrum (SC), 40%, med placering på Avdelningen för Högskoleservice.

Avdelningen för Högskoleservice kommer att utföra förberedande gransknings- och registreringsarbeten i de nationella och i vissa fall lokala antagningsomgångarna. Verksamheten ska vara i drift 2013-04-01och BTH söker nu ett antal olika befattningshavare till denna verksamhet, med tillträde i januari.

Sedan i maj 2012 finns det ett Studentcentrum som hanterar studentärenden. Nu sker det dock en centralisering av studerandeadministrationen. Syftet med centraliseringen är att effektivisera arbetssättet i mötet med studenterna samt att ta ett större samlat grepp om studerandeadministrationen mot övriga BTH.

Arbetsuppgifter

På avdelningen för Högskoleservice kommer du att arbeta med löpande registrering och granskning av dokument i antagningssystemet NyA.

Som studerandeadministratör i studentcentrum kommer du att arbeta med förekommande studieadministrativa processer gentemot övriga BTH, samt ge service till våra studenter i helpdesken. I studentcentrum möter och hjälper vi både svenska och utländska studenter.

Önskvärda kvalifikationer

Din bakgrund omfattar såväl en relevant akademisk utbildning som tidigare erfarenhet av studieadministrativt arbete. Vi söker dig som är flexibel, serviceinriktad, kvalitetsmedveten, ansvarstagande, kommunikativ och strukturerad. Erfarenhet av antagningsprocessen och antagningssystemet NyA är en fördel. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Tillträde:

Efter överenskommelse.

Omfattning:

100 %.

Varaktighet:

Tillsvidare

Ansökan:

Sök jobbet via www.offentligajobb.se

Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra tjänster inom andra organisationer anslutna till Offentliga jobb. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.

I sin verksamhet behöver högskolan både kvinnors och mäns erfarenheter. BTH välkomnar därför ansökningar från både män och kvinnor till alla slag av anställningar.

Ansökan senast:

2012-11-29

Ange diarienummer:

PERS 423-0149-2012

För mer information:

Du är välkommen att kontakta chefen för avdelningen för Högskoleservice Björn Ljunggren 0455-38 56 08, björn.ljunggren@bth.se eller föreståndaren för Studentcentrum Ulrika Wilke, 0455-38 50 51, ulrika.wilke@bth.se . Fackliga företrädare är Mikael Åsman (SACO), tel. 0455-38 57 20 och Monika Nilsson (TCO), tel. 0455-38 54 40.

Blekinge Tekniska Högskola, BTH, är en av Sveriges tydligast profilerade högskolor med visionen att vara en globalt attraktiv kunskapscommunity inom tillämpad IT och innovation för hållbar tillväxt. Här samsas teknik med ekonomi, samhällsvetenskap, hälsa och vård samt kultur och kommunikation. BTH bedriver utbildning och forskning på hög internationell nivå där lärandet står i centrum för såväl studenten, läraren som forskaren.

Blekinge Tekniska Högskola startade 1989 och har idag fler än 8 000 registrerade studenter och drygt 550 anställda. BTH fick 1999 universitetsstatus inom vetenskapsområdet teknik, och bedriver forskarutbildning inom områdena ”IT med tillämpningar” och ”Planering och management”.

Vårt huvudcampus ligger i Karlskrona där verksamheten inryms i nya lokaler med havet som närmaste granne. BTH:s campus i Karlshamn ligger även det vid havet.

Utmärkande för BTH är det nära samarbetet med näringsliv och samhälle vilket genomsyrar både forskning och utbildning på såväl regional, nationell som internationell nivå. Forskning utgör en tredjedel av vår verksamhet.

Sedan den 1 september 2008 är BTH en klimatneutral högskola.

Besök oss gärna på www.bth.se.

Blekinge Tekniska Högskola söker

Redigera
|