Quickscreens, skärmutställningar


Quickscreen är ett smart och bärbart rullgardinssystem. med hjälp av quickscreens kan du marknadsföra dig där din målgrupp finns. informationsavdelningen har ett flertal uppsättningar för utlåning.

En Quickscreen väger något mindre än 5 kg och är förpackad i en praktisk nylonväska. Bredd på utställningsskärmen är 85 cm och höjd 200 cm. Instruktioner hur du ställer upp skärmen finns tryckt på skärmens fotställning.

Som tillbehör till dessa skärmutställningar finns det även spotlights att låna. Spotlights hakas smidigt på själva toppen av utställningsskärmen.

 

Vill du låna en skärmutställning?

Hör av dig i god tid innan du vill låna en skärmutställning. De kan vara utlånade eller eventuellt redan bokade. Om det gäller de som är för utbildningsmässor kontakta Daniel Granello eller Cecilia Appelgren på kommunikationsavdelningen. Om det gäller de skärmutställningar som visar en allmän presentation kontakta någon av oss på informationsavdelningen.

 
För utbildningsmässor

Utställningsskärmar producerade för att passa utbildningsmässor.

Notera att det är meningen att de tre skärmarna ska sättas ihop till en helhet. Utställningsskärmarna finns i två uppsättningar.

Redigera
Share Dela