Studentsköterska

Anna Holmgren

Anna Holmgren                                                                                   Studentsköterska /verksamhetschef      

anna.holmgren@bth.se

0455-385079

Studenthälsan finns till för att hjälpa och inspirera dig som studerar vid Blekinge Tekniska Högskola att sköta om både kropp och själ under din studietid. Vårt arbete inriktas såväl på individ-som på gruppnivå.

Jag har arbetat som sjuksköterska i 23 år, är distriktssköterska och barnsjuksköterska samt tidigare arbetat med organisation och ledarskap. Pågående utbildning grundutbildning i kognitiv beteendeterapi som avslutas 2016.

Har du tankar och frågor kring din hälsa eller studiemiljö? Vill du diskutera din hälsa och livsstilsfrågor är du välkommen att höra av dig till mig. Om jag inte har svar på dina frågor så hjälper jag dig vidare till rätt instans. Besöken är kostnadsfria och jag har givetvis tystnadsplikt.

Sommartider 15/6  -3/7 är du välkommen att kontakta mig via telefon eller e-post för tidsbokning.

Semester  6/7 - 2/8

        TREVLIG SOMMAR!                

 

(Terminsinfo: Karlskrona öppen mottagning mellan kl:10-12 måndag, onsdag och torsdag, via tidsbokning övrig tid. Du hittar oss i hus G plan 2. Karlshamn träffas jag på tisdagar efter tidsbokning.)

Redigera
Share Dela