Studentsköterska

Anna Holmgren

Anna Holmgren                                                                                   Studentsköterska /verksamhetschef      

anna.holmgren@bth.se

0455-385079

Studenthälsan finns till för att hjälpa och inspirera dig som studerar vid Blekinge Tekniska Högskola att sköta om både kropp och själ under din studietid. Vårt arbete inriktas såväl på individ som på gruppnivå.

Har du tankar och frågor kring din hälsa eller studiemiljö? Vill du diskutera din hälsa och livsstilsfrågor är du välkommen att höra av dig till mig. Om jag inte har svar på dina frågor så hjälper jag dig vidare till rätt instans. Besöken är kostnadsfria och jag har givetvis tystnadsplikt.

Jag är legitimerad sjuksköterska med en bakgrund som distriktssköterska och barnsjuksköterska. Med erfarenhet kring ledarskap och organisation. Nyligen genomgått ettårig KBT utbildning. Kort om KBT: http://www.kbt.nu/kbtinfo/kbt.asp?sida=kbt

Karlskrona öppen mottagning mellan kl:10-11.45 måndag, onsdag och torsdag, via tidsbokning övrig tid. Du hittar mig i hus G plan 2.

Karlshamn träffas jag på tisdagar efter tidsbokning.

Redigera
Share Dela