Studentkurator

Mariana Sahlstrom

Mariana Sahlström

Tel: 0455/38 50 77

mariana.sahlstrom@bth.se

Har du svårt att koncentrera dig på studierna för att du har personliga svårigheter eller på grund av något i din studiesituation? Är det svårt att hitta sätt att hantera stressen? Problem med studiemedlen?

Många studenter får liknande problem under studietiden. Ibland är det svårt att se lösningar och då kan det vara bra att tala med någon utomstående.

Har du ett funktionshinder och behöver stödåtgärder - se vidare under Funktionshinder.

Du är välkommen att kontakta mig via telefon eller e-post. Vi behöver boka en tid om du vill träffa mig. Jag finns i Karlskrona måndag, tisdag och torsdag på Studenthälsans mottagning i hus G, plan 2  I Karlshamn finns jag onsdagar.

 

Bra att veta:

CSN: Det är viktigt att sjukskriva sig om man blir sjuk under studietiden, anmäl till Försäkringskassan på www.fk.se. Samma om du är hemma med sjukt barn eller vårdar en närstående . CSN prövar ju dina studieresultat nästa gång du söker studiemedel och kan ta hänsyn till sjukdom under förutsättning att du har en sjukskrivning som godkänts av Försäkringskassan. Se http://www.csn.se/hogskola/krav/studieresultat/krav-studieresultat

 

 

Redigera
Share Dela