Våga Tala!  - yttrandeträning

Många studenter har problem med muntlig
redovisning inför andra, t ex med att hålla föredrag, redovisa grupparbeten, eller vara aktiva vid seminarier. Det är mycket vanligt och kallas talängslan. Det kan medföra att man blir så nervös att man har svårt att göra sig själv rättvisa. Man blir rädd för att staka sig, rodna, darra på rösten, eller att inte kunna få fram ett ord. Eller så får man så svår hjärtklappning att man tror att det syns utanpå. Eller allt på en gång..

Tycker du att detta stämmer in på dig? Vi har hållit uppskattade Våga Tala – kurser för studenter de senaste åren. Kursen ges under höstterminen men du kan anmäla ditt intresse redan nu.
Under kursen får du kunskaper om talängslan och konkreta råd om hur du kan träna dig på att framträda. Du får träna mycket på muntliga övningar och framträdanden i gruppen. Du får stöd och feedback av övriga kursdeltagare och av oss kursledare varje gång. 

Plats: BTH, campus Gräsvik, Karlskrona. Max antal 15 deltagare. Vi intervjuar alla deltagare innan kursstart och ni får då ytterligare information. (Observera att denna kurs inte är en högskolekurs, den ger inte högskolepoäng). 
       Mariana Sahlström

Studentkurator

mariana.sahlstrom@bth.se

Tel 0455-385077

 

                

Rosmari Lauterbach

Studievägledare

rosmari.lauterbach@bth.se

Tel 0455-385039

 

Redigera
Share Dela