Våga Tala  - yttrandeträning!

 

Rädd för att tala inför andra? Blir du skakig, darrar på rösten, får hjärtklappning, tappar tråden, eller allt på en gång? Blir du så nervös så att du har svårt att få fram vad du vill säga, allt du egentligen kan? Det är du inte ensam om.

 

Anmäl dig till vår kurs/ gruppträning, och träna med andra som vet hur det kan vara. Vi som är kursledare är Rosmari Lauterbach, central studievägledare vid BTH och Mariana Sahlström, studentkurator och vi har hållit denna kurs många gånger . På kursen får du träna på att hitta ditt eget sätt att framträda, genom uppgifter och övningar varje gång. Du får mycket stöd, tips och respons, både från oss kursledare och från övriga i gruppen. Gruppen är högst 12 personer och vi gör en kort intervju med er var och en före start. Kursen är en träningsgrupp, och ger inte högskolepoäng.

 

När? Under 5 måndagskvällar i följd kl 17-ca 20 med start 19/10. Du behöver kunna vara med i stort sett alla gånger. Kursen är kostnadsfri.

 

Var? på Campus Gräsvik.

 

Anmälan senast 5/10 med namn och telefonnummer till mariana.sahlstrom@bth.se som ringer upp/ mailar och bokar en tid för intervju med någon av oss kursledare. Eller maila om du bara vill veta mer innan du bestämmer dig.

 

 

Mariana Sahlström

Studentkurator

mariana.sahlstrom@bth.se

Tel 0455-385077

 

                

Rosmari Lauterbach

Studievägledare

rosmari.lauterbach@bth.se

Tel 0455-385039

 

Redigera
Share Dela