BTHbild

Ewa Andersson tilldelad pris för bästa poster vid konferensEwa Anderssson, doktorand i vårdvetenskap vid Sektionen för hälsa, har fått pris för bästa poster vid EANS (European Academy of Nursing Science) Summer Conference 2012 i Leuven, Belgien.

EANS Summer Conference består av två dagar av seminarier, workshops, debatter och posterpresentationer med mer än 100 doktorander och postdoktorala forskare som varje år kommer för att visa upp sina idéer och sin forskning.

The European Academy of Nursing Science är en oberoende organisation bestående av enskilda medlemmar som har gjort betydande bidrag till utvecklingen av vårdvetenskap i Europa genom forskning. Akademin utgör ett forum för etablerade och blivande forskare inom vårdvetenskap att träffas, nätverka och utveckla ett europeiskt perspektiv på sitt arbete. EANS håller ett årligt vetenskapligt möte varje vinter och en sommarskola varje sommar för doktorander i vårdvetenskap i Europa.

För ytterligare information kontakta Ewa Andersson på 0455-38 54 78 eller via e-post ewa.andersson@bth.se. Se även www.bth.se

 

Redigera
Share Dela