Gästföreläsare på höstens femte öppna seminarium: Ingela Skärsäter

Ingela Skärsäter, docent i omvårdnad vid Sahlgrenska Akademien är inbjuden att föreläsa om Evidence den 25 november. 9.30 - 12.00 i Bataljen, plan 5 Biblioteksbyggnaden, Campus Gräsvik.

Värdforskare på BTH är professor Ania Willman.

Seminariet inleds med att Ania Willman talar lite om vad evidens är och presenterar bakgrunden till ett projekt om elektroniskt stöd för patienter som överlevt en hjärtinfarkt som man arbetar med i Karlskrona.

Ingela Skärsäter tar sedan över och berättar om ett projekt som hon är forskningsledare för som behandlar information, utbildning och stöd via nätet till unga personer som har närstående som mår psykiskt dåligt. Man kan hitta mer information om det projektet på adress: http://www.psyoungsupport.se

 

 

Artiklar att läsa i samband med seminariet

Inför varje öppet seminarium kommer texter att göras tillgängliga minst en vecka i förväg. Det förutsätts att doktoranderna läser dessa texter och förbereder diskussionsfrågor för efterseminariet innan varje öppet seminarium.

"Insufficient Evidence of Effectiveness" Is Not "Evidence of no Effectiveness:" Evaluating Computer-Based Education for Patients with Severe Mental Illness

 

Tillbaka till kursens förstasida

Redigera

 


publ art


proj


seminarier


nyhet


 

 

Share Dela