Krönika

Förödande förändrande förälskelse

Förändring står innan ordet förödande i ordlistan. kan detta månne vara en förklaring till att förändringar ibland känns en smula skrämmande?

Man ska komma ihåg att det finns både trevliga och mindre trevliga förändringar. Förändringar i positiv bemärkelse tycker jag om. Fast jag ska väl erkänna att jag nästan alltid är nervös inför en förändring, oavsett om den är trevlig eller inte.

Det senaste året har jag varit med om en rad mycket trevliga förändringar. Efter examen och sommarjobb bar det av till varmare breddgrader. Efter drygt två månader i Guatemala var det mycket som var förändrat, inte minst jag själv. Jag åkte hem, inställd på ett liv mellan två jobb som det så fint heter. Det slapp jag tack och lov. Det dröjde inte länge förrän jag tillbringade många timmar per dag med att pendla till Karlskrona och jobbet som webbredaktör här på BTH. Den senaste förändringen är också en av de trevligaste. Jag har lämnat tågbussarna åt sitt öde och bosatt mig här i den östra delen av länet.

Det här är förändringar jag trivs med och inte skulle vilja vara utan för allt smör i Småland. Dessutom har jag ju fått nöjet att ha hand om Intranytt. Det bevisar väl bara att det finns gott om trevliga förändringar också. Förändring står förresten efter ordet förälskelse i ordlistan och bara det är väl trevligt så det räcker till.

Sara Persson

Redaktör

Förresten, vill Du skriva något till nästa nummer av Intranytt? Tveka inte, alla idéer och uppslag är välkomna. Hör av dig!

tillbaka

Redigera
Share Dela