Blöta fötter, sportsidor och övriga resultat

Som ett resultat av att våren är här har snön smält bort, pollenmedicinerna börjat säljas, veckorna tickat på och ett nytt nummer av intranytt ser dagens ljus.

Det mesta som händer är ett resultat av något annat. Att jag blir blöt om fötterna är ett resultat av att det regnar, i kombination med att jag hade glömt att tygskor inte är ett bra alternativ vid denna väderlek. Fast detta kan ju också ses som brist på resultat.

Att vissa läser sportsidorna med sällan skådad noggrannhet samtidigt som andra tar fram luppen för att lusläsa börssidorna kan ses som ett resultat av att det finns resultat.

I augusti kan vi på BTH se resultatet av årets studentrekrytering och för studenten är BTH en början, ett resultat av att marknadsföringen har påverkat honom eller henne. Resultatet av flera års utbildning blir förhoppningsvis inte bara kontinuerlig korrespondens med CSN utan resulterar förhoppningsvis också i ett arbete. Resultat finns överallt och påverkar det vi gör hela tiden. Men vägen dit, om resultatet är slutmålet, tycker jag personligen är ännu viktigare.

Detta nummer av Intranytt är ett resultat av att några personer har lagt ner tid, arbete och energi på att nå hit. Resultatet är förvisso strålande, men vägen hit skiner ännu starkare.

För övrigt har ordet resultat använts 14 gånger i denna krönika vilket kanske resulterar i en förvirrad läsare och ett bevis på att författaren är lika förvirrad.

Sara Persson

redaktör

tillbaka

Redigera
Share Dela