Alumnidagen 2006

Inbjudan till Alumnidagen 2006

Välkommen tillbaka till BTH! Så låter inbjudan till BTHs alla alumner när högskolan lördagen den 20 maj slår upp portarna för sina före detta studenter. Det blir ett gyllene tillfälle att träffa sina gamla kurskamrater samtidigt som man lär sig något nytt.

Det är första gången som BTH arrangerar en återträff för sina alumner. Alumnidagen kommer att bjuda på ett varierande program av föreläsningar där ett av huvudspåren är hur man kan gå från idé till att starta ett företag. Hur marknadsför jag min idé, vart vänder jag mig för att få hjälp med en affärsplan och hur hittar jag investerare?

Det kommer också att bjudas på föreläsningar om fågelinfluensa och tuberkulos, kvalitetssäkring av programvara, digitala mediers påverkan på litteraturen, hur man analyserar en stads gatunät vid stadsplanering, utvecklingen av 4G och hur teknik, design och funktionalitet vävs samman i utvecklingen av nya mobiltelefoner. Föreläsningarna kommer att vara öppna även för personal och studenter vid BTH samt intresserad allmänhet. Företag kommer att erbjudas möjlighet till att ställa ut.

Alumnidagen kommer att gå av stapeln på Campus Gräsvik i Karlskrona, men eftersom högskolans vagga egentligen stod i Ronneby kommer det också att finnas möjlighet för ett guidat campusbesök på Soft Center i Ronneby. Det har hänt en del där sedan 1989 och vi har fortfarande kontakt med en hel del av våra allra första studenter sedan den tiden.

På kvällen bjuds det till mingel och middag i Rotundan, Campus Gräsvik, för alumner och föreläsare.

Text: Annicka Engblom

Klicka här för att komma till Alumnis hemsida

tillbaka

Redigera
Share Dela