Intranytt

Bth ligger före

Så står det på bakluckan på bth:s turnébilar under februari och mars då den uppsökande studentrekryteringen vid gymnasieskolor och mindre mässor pågår som mest intensivt.

BTH-bilen från sidan.

Personligt möte

Under våren ska alla elever bestämma sig för vad de skall göra efter gymnasiet. En del vill kanske börja jobba. Andra vill ut i världen och resa men ganska många funderar på att läsa vidare på högskolan. Under parollen ”Ditt livs resa börjar här” vill vi naturligtvis att så många gymnasister och andra presumtiva studenter som möjligt skall kunna träffa oss för att få individuell och personlig information om BTH. Det är under en mycket begränsad tid som vi har möjlighet att informera och marknadsföra oss med den nya utbildningskatalogen innan det är dags att anmäla sig till högskolan den 15:e april.

Nästan hundra skolor

Informatörer, studievägledare, personal från TEK samt nyutbildade studentambassadörer är uppbokade för ett digert turnerande under årets mest omfattande och viktigaste rekryteringsperiod. Vi kommer att besöka mellan sjuttio och nittio gymnasieskolor och småmässor under sammanlagt fyrtiofem möjliga arbetsdagar. Det innebär att vi är på flera gymnasieskolor och orter samtidigt, varje dag, under de få veckor vi har på oss att nå ut med BTH:s budskap.

Vi som jobbar med den uppsökande studentrekryteringen kommer att kämpa hårt för att BTH skall ligga före andra även när det gäller antalet sökande inför höstterminen 2006.

Text: Joakim Ekberg

Bild: Joakim Ekberg

tillbaka

Redigera
Share Dela