Intranytt

Pigg katalog ska få studenter att välja bth

Framsidan på årets katalogFör några dagar sedan, eller närmare bestämt den 25 januari, levererades BTH:s utbildningskatalog. Därmed sätts punkten för det omfattande arbete som gjorts på sektionerna och framför allt informationsavdelningen med att producera katalogen.

Katalogen i år är på 84 sidor och beskriver samtliga 30 grundutbildningsprogram som startar till hösten. Dessutom finns specialistutbildningarna presenterade samt kortfattad information om kurser och magisterprogram. Övrig information om bostäder, våra tre orter och campus samt anmälningsinformation finns naturligtvis också med.

Nytt för år är att katalogen är uppdelad i områdeskapitel för att man lättare snabbt ska kunna skaffa sig en överblick över vad BTH erbjuder. Alla nio kapitel startar med en introduktionssida i glad färg och med en kort text som ska inspirera till att veta mer om programmen inom området.

Sammanfattningsvis kan man säga att årets katalog ger ett lite mer strukturerat men samtidigt mycket piggt intryck.

Nu när katalogen är levererad startar en omfattande distribution då de 70000 exemplaren ska hitta sina mottagare. Drygt 43000 exemplar direktdistribueras till gymnasister och värnpliktiga i stora delar av landet. Utöver detta så överlämnar vi personligen en mängd kataloger till skolor, arbetsförmedlingar, bibliotek och så vidare i länet och vi skickar en mängd kataloger till alla skolor och liknande som har stående beställningar hos oss. Resten delas ut vid alla de mässor och skolbesök som besöks av BTH:s informatörer.

Text: Margareta Ahlström

tillbaka

Redigera
Share Dela