Intranytt

Uppdaterat i alumninätverket

Patrik BrånhedePatric Brånhede arbetar för SonyEricsson Global Operator Support där han har en koordinatorroll mellan utvecklare och operatörer, som t.ex Vodafone. Patric läste telekommunikation och till nätverksingenjör 1995-1998.

Elin BothénElin Bothén (fd Larsson) jobbar med användbarhetsfrågor för konsultföretaget Proventek AB. Arbetet omfattar konsultuppdrag inom alltifrån användartester och förstudier till framtagande av utbildningsmaterial för företag som vill lära sig mer om användbarhet. Elin läste Människor Datateknik Arbetsliv (MDA) 1996-2000.

Jakob WaldemarssonJakob Waldemarsson jobbar på Nordea Bank AB i Hässleholm som plusrådgivare för privatpersoner och som säljstöd åt företagskunder. Arbetet omfattar bl.a rådgivning angående sparande, lån och pensioner och rollen som backup till företag med att lägga upp avtal, assistera med upplägg av nya tjänster osv. Jakob tog kandidatexamen i företagsekonomi 2003.

Malin JohanssonMalin Johansson har två viktiga arbetsuppgifter här på BTH. Dels är hon projektledare för Netlearning 2006, som är en konferens om nätbaserat lärande. Dels är hon marknadskoordinator i BTH:s nya kontor BTH Framtidskapital, vilket omfattar byggande av strategiska relationer med främst näringslivet. Malin tog magisterexamen i ekonomi 2001.

Petra EmanuelssonPetra Emanuelsson jobbar som användbarhetsspecialist på IT-centrum i Västra Götalandsregionen. Arbetet är väldigt varierande och omfattar bl.a säkerställande av utvecklingsprocesser, metodutveckling, interaktionsdesign och upphandlingar. Petra tog magisterexamen i informatik i Ronneby respektive Lund 1996.

Text: Annicka Engblom

Foto: Privata

tillbaka

Redigera
Share Dela