Bli medlem i konstföreningen bildad

Bildad är Blekinge Tekniska Högskolas konstförening. Som medlem i Bildad får du bland annat möjlighet att lära dig lite mer om konst.

Varje år bjuds medlemmarna in till olika evenemang där konsten står i fokus. Det kan vara i form av en konstresa eller genom ett möte med en konstnär.

Hur kan jag vinna en tavla i konstutlottningen?

För att få vara med i utlottningen krävs det för det första att du har betalat din medlemsavgift till Bildad. För att vinna måste man vara på plats under utlottningen vid årsmötet, eller ha lämnat fullmakt till någon som är på plats. Självklart kan du vara medlem i konstföreningen även om du inte kan närvara vid årsmötet. Om man går med sent i föreningen så går det bra att betala för hela året och på så sätt ändå få vara med i utlottningen av tavlor.

Hur kommer jag i kontakt med de andra medlemmarna i bildad?

Du som är medlem i Bildad står, om du har anmält dig, med på en mejllista. Om du vill komma i kontakt med samtliga medlemmar genom ett enda mejl så skickar du helt enkelt ett mejl till adressen bildad@list.bth.se.

Hur kan jag påverka arbetet?

Du är välkommen att lämna in en motion om det är något som du tycker borde skötas på ett annorlunda vis. Du får även mer än gärna lämna in förslag på nya konstnärer vars verk du tycker exempelvis borde vara med i utlottningen. Kontakta någon i styrelsen.

Gå in på hemsidan www.bth.se/bildad för mer information om hur du blir medlem.

Text: Sara Persson

Redigera
Share Dela