Nya katalogen klar

Den nya hundrasidiga Utbildningskatalogen för 2004/2005 är klar. Den innehåller samtliga program och kurser som startar till hösten. Den presenterar även alla kurser på distans och en ger en överblick över BTHs magisterutbildningar.

Via webben fick vi in 550 förbeställningar på katalogen. Dessa skickades ut den 30 januari. Katalogen skickas också till drygt 40 000 gymnasister och knappt 10 000 värnpliktiga i hela landet under vecka sju.

En skärmdump av Next Time 2004.Tillsammans med katalogen skickas då även CDn “Next Time 2004“, med information om allt vid sidan om studierna, till exempel boende, fritid och nöjesliv. Next Time har tidigare funnits i tryckt version, men har nu blivit ett digitalt magasin. På CDn finns även en film om utbildningen i spelprogrammering, studentinformation från kommunerna med mera.

Som komplement till katalog och CD finns också www.bth.se/plugga. Det är en webbplats där vi har fokuserat på den information som sällan får plats i katalogen, men som är nog så viktig när det är dags att välja högskola och utbildning. Det är information om bostäder, fritidsaktiviteter, framtiden, och intervjuer med några av BTHs nuvarande studenter.

Vill du ha katalog eller CD? E-posta info@bth.se

Text: Margareta Ahlström

Bild: BTH

pil Tillbaks till löpsedeln

Redigera
Share Dela