Netlearning 2004 slår alla rekord

Malin JohanssonDen 10-12 maj kommer Ronneby att invaderas av 500 nordiska Netlearningdeltagare. Bitarna börjar falla på plats och alla förutsättningar finns för att detta skall kunna bli en nordisk konferens i toppklass.

Vi citerar en av våra deltagare:

”Netlearningkonferensen är den konferens som gäller i år bland forskare inom nätbaserat lärande.”

Netlearning arrangeras för andra gången och bakom konferensen står Blekinge Tekniska Högskola, myndigheten för Sveriges nätuniversitet, Rådet för högre utbildning samt Vetenskapsrådet.

Ulrika IsakssonINTERAKTIVITET OCH ANVÄNDARNYTTA

Temat för Netlearning 2004 är interaktivitet och användarnytta. Programmet innehåller många intressanta talare från nordiska länder och EU, parallella sessioner och postersessioner. Konferensen bygger på hög aktivitet från deltagarna enligt knytkalasmodellen. Knytkalaset är en akademisk utställning där deltagarna får visa och beskriva egna erfarenheter och i gengäld kan ta del av andras. Många intressanta kommersiella utställare kommer också att finns på plats. Vår webbsida www.netlearning.se, är späckad med information, så är även vi, Malin.Johansson@bth.se och Ulrika.Isaksson@bth.se.

Välkommen till tre intressanta dagar i ronneby!

Det finns fortfarande några platser kvar till konferensen och du som BTH-anställd har 1000 kronors rabatt. Anmäl dig online på www.netlearning.se.

Text: Malin Johansson & Ulrika Isaksson

Bild: www.netlearning.se

tillbaka till löpsedeln

Redigera
Share Dela