Intranytt

Krönika

Jag är så avundsjuk

Jenny GustavssonJag tillhör faktiskt inte den avundsjuka typen. Jag brukar inte gå och tråna efter det som andra har. Jag är väl ganska nöjd med det jag själv har. Men på en punkt avviker jag. Jag är så himla avundsjuk på dig som har en personaltidning att läsa!

Jag kan aldrig bläddra mig igenom ett gäng nya spännande artiklar och läsa det som intresserar just mig. När personaltidningen har kommit så långt som till publicering har jag läst igenom vart enda ord många gånger. Jag är redan så trött på den att jag inte ser åt den på flera veckor. Det är det lite som en påse med lösgodis. Godiset är oftast godare om någon annan har blandat. Väljer jag själv ut vilka godbitar som ska vara med är jag ”mätt” redan innan jag ätit första biten.

Å andra sidan har jag förmånen att få bestämma vad du ska läsa om. Jag har förmånen att höra eller läsa den spontana, oredigerade versionen av de flesta av artiklarna. Men den förmånen borde tillhöra fler. Därför kommer nu min uppmaning till dig att engagera dig i Intranytt. Jag vill att fler lägger sig i vad som finns i vår personaltidning. Det är för din skull – inte för min egen – som jag gör den. Kom med tips om vad jag ska ta upp i nästa nummer, skriv en insändare eller ställ en fråga till någon – skriv en krönika om något som berör dig, eller bara för att det är skoj.

Om all personal skulle medverka en enda gång skulle jag ha tillräckligt med material för Intranytt i åtta år framöver, och egentligen skulle jag inte behöva skriva några artiklar själv. Men då går jag miste om det där oredigerade, som du och dina medarbetare aldrig få läsa…

Jenny Gustavsson

Redaktör

tillbaka

Redigera
Share Dela