Intranytt

BTH:s personaltidning nr 3, 2006

Netlearningkatalog på grönt gräs

Ledaren

Mycket goda resultat i högskoleverkets utvärderingar

Högskoleverket är nu i slutfasen av sexårscykeln att utvärdera program och ämnen. Vi kan glädja oss över mycket goda resultat i alla utvärderingar.

Krönikan

Blöta fötter, sportsidor och övriga resultat

Som ett resultat av att våren är här har snön smält bort, pollenmedicinerna börjat säljas, veckorna tickat på och ett nytt nummer av Intranytt ser dagens ljus.

Forskning

Det är kul att vara kaxig

Hon är professor, forskningsledare och har ett stort antal bollar i luften samtidigt. Sara Eriksén blev nyligen gästprofessor vid Högskolan Väst och arbetar mycket med att skapa ett stort nätverk och utöka samarbetet med andra högskolor.

Övriga artiklar

Havsutsikt från toaletten och en av Sveriges bästa ljudstudior

Eluppvärmd stensoffa, gräsbeklädda tak och långa rader av projektrum ska locka studenterna på Campus Karlshamn att spendera tid i den nybyggda delen.

En strålande konferens med plats för möten och inspiration

Strålande solsken, klarblå himmel, utslagna träd och blommor. Lägg sedan till ett digert utbud av föreläsningar och du har flera hundra nöjda deltagare. Förutsättningarna för Netlearning 2006 var lysande.

Netlearning 2006 - några frågor till deltagarna

Vad tycker du om Netlearning 2006? Vad har varit bäst? Och andra frågor till några av deltagarna vid årets konferens.

Lite nedåt men mest uppåt

Så kan man sammanfatta söktrycket till höstens utbildningar. Ansökningar till grundutbildningsprogram har minskat med ca 10 procent, vilket är i linje med utfallet för hela landet.

Alumnidagen 2006

Välkommen tillbaka till BTH! Så låter inbjudan till BTHs alla alumner när högskolan lördagen den 20 maj slår upp portarna för sina före detta studenter.

En kontakt med näringslivet

Under två dagar fick BTHs studenter chansen att möta verkligheten, näringslivet, genom arbetsmarknadsdagarna som arrangerades av Blekinge Studentservice.

Uppgradering av Agresso ska underlätta för användaren

Just nu jobbar såväl personalavdelning som ekonomiavdelningen för fullt med en uppgradering av Agresso. Detta kommer att leda till förändringar och förbättringar för väldigt många på BTH.

Blekinge Allmänna Roll Databas

BARD är en förkortning för Blekinge Allmänna Roll Databas. Den har hand om all kontohantering för personal på BTH.

Akademi sydost får gemensamt holdingbolag

Under utbildnings- och kulturminister Leif Pagrotskys besök vid Högskolan i Kalmar meddelade han att regeringen i juni kommer att bifalla Akademi sydosts ansökan om holdingbolag.

Dessutom

Personalavdelningen tipsar

Information inför semestern och en inbjudan till att motionera med Korpen Karlskrona.

Redaktionellt

Redigera
Share Dela