Det händer på webben


turne symbolBTH på turné

BTH satsar på att informera gymnasieelever om BTH och våra utbildningar. Nu kan du följa studentrekryteringsgängets turné runt om i landet på jakt efter studenter.

Joakim Ekberg från Informationsavdelningen är ute på skolor i landet tillsammans med Rickard Lind och Alexander Vucic, som är projektanställda som "Studentrekryterare".

Vad vet ungdomar om BTH, vad har gymnasieelever för frågor och drömmar om framtidens studier och jobb, och hur gör man för att få ungdomar intresserade av BTH? Om detta kan du läsa på webben.

http://www.bth.se/start2007.nsf/sidor/eb1e5f94725e34a7c125754c0037a990!OpenDocument

Ha koll på nybygget via webbkameran

Illustration av ett webbkameraögaVill du veta hur bygget av det nya Campus Gräsvik fortskrider? I så fall kan du knappa in dig på hemsidan och leta efter det stora "ögat" på förstasidan. Här hittar man webbkameran som står på dygnet runt och filmar arbetet. Bilden uppdateras var 20:e sekund och du kan följa arbetarna, grävmaskinerna och en och annan sprängning.
http://www.bth.se/webbkamera

 


Rektor börjar blogga

Bild på rektors bloggbannerNu har vår rektor tagit steget och börjat blogga. Det här är ett sätt att bättre kunna kommunicera med omvärlden, menar Ursula Hass, och berättar att tanken är att på det här sättet ha en kommunikationskanal utanför BTH där hon skriver om tankar och funderingar, stora som små, aktuella som tidlösa.

- Som rektor är jag ute och reser en del i tjänsten och via bloggen kommer det finnas möjlighet att till exempel följa BTH:s internationella projekt på plats. Det kommer att finnas möjlighet att kommentera det som skrivs och jag hoppas att detta kan bli en av många plattformar för BTH att föra en dialog på, säger Ursula Hass.
http://www.bth.se/rektorsblogg 

Text: Ulrika Wilke

 

 

Redigera
Share Dela