BTH nominerad till Svenska Publishing-Priset 2008


bild på höstkatalogen 2008Tävlingen arrangeras för sextonde året i rad av tidskriften Populär Kommunikation.

Ett av de nominerade bidragen i kategorin utbildningsprogram är Blekinge Tekniska Högskola - utbildningskatalog hösten 2008. Det är BTH i samarbete med Bläck & Co som står bakom bidraget.

- Det känns verkligen hedrande att vår katalog är nominerad. Det känns extra bra eftersom det här priset ges till kataloger som lockar till läsning för att de har ett tydligt budskap och informativt innehåll. Att kombinera en god grafisk form med ett informativt och bra innehåll är ju den bästa kombinationen, menar Margareta Ahlström, informationsproducent på BTH.

Övriga nominerade i kategorin är Utbildningsförvaltningen Malmö Stad med Ditt gymnasieval - läsåret 2008/09, Högskolan i Halmstad - program och kurser 2008/2009 och Sveriges lantbruksuniversitet - program 08/09.

Tävlingen omfattar totalt 24 kategorier. En jury bedömer alla de nominerade bidragen enligt olika kriterier som design, textinnehåll, tryck och visuellt innehåll. Vinnaren koras i samband med den stora Publishing-Galan i Stockholm den 16 oktober.

Samtliga nominerades bidrag ställs ut på Grafiska Torget på Bok & Biblioteksmässan i Göteborg den 25-28 september.

Läs mer på http://www.popkom.se
Text: Petra Sapic

Redigera
Share Dela