Bild med alla stjärntecken

Horoskop för en 20-åring

BTH föddes i stjärntecknet Jungfrun.

 

Jungfruns element är Jord, kvalitet Föränderlig och planet Merkurius. BTH kombinerar alltså det jordnära med föränderlighet, och praktik med teori - fantastiska förmågor för en högskola.

En Jungfru är bra på kritisk analys, är intellektuell och noga med detaljerna. Hon är vis, erfaren och uthållig, och eftersträvar ständigt att förbättra sina resultat.

Den 20-åriga Jungfrun BTH har tack vare sina utmärkta egenskaper nått höjder som många inte trodde var möjliga. Hon vinner utmärkelser och uppmärksamhet. Hon verkar i communities och i nätverk, jordiska såväl som i cyber space, och omnämns som både attraktiv och kunnig.

Hon välkomnar sina lärjungar och hjälper dem framåt i livet. Hon visar dem hur de bäst tillämpar sina nyvunna kunskaper inom många olika områden, såväl hälsa som informationsteknologi och ekonomi. Hon skickar därefter ut dem i den stora världen, där de sprider hennes visdomsord och skapar nya samhällen. Hon är känd och respekterad över hela globen.

Jungfrun BTH gläds åt den utveckling hon genomgått hittills, och ser fram emot den tillväxt som framtiden kommer att innebära. Hon uppmuntrar sina lärjungar att tänka innovativt och strävar efter att visa dem hur de bäst kan bevara hennes sköra yttre, så att hon är i gott skick för kommande generationer.

Hon är stark och levnadsglad och ser framtiden an med förväntan och stolthet.

 

Text: Helena Persson

 

 

Redigera
Share Dela