ING från Norra Flygeln till Gräsvik 8

De delar av Sektionen för ingenjörsvetenskap (ING) som hittills huserat i Norra flygeln flyttar till Gräsvik 8. De Ronnebyplacerade ING-medarbetarna jobbar kvar i Ronneby till första veckan i juni 2010 men då drar den stora flytten igång. "Evakueringsprocessen" från Norra flygeln till Gräsvik 8 ser man därför som en generalrepetition inför nästa år.

Bild på Gräsvik 8

 

I Norra flygeln kommer inget att vara kvar efter nyår för då kommer byggjobbarna med stora släggan och bygger om i princip hela flygeln.

Carina Gyllberg berättar: När flytten började tog vi fikarummet så att det skulle finnas både kaffe, vatten och mikrovågsugn på plats när våra medarbetare började komma. I mitten på veckan har sedan avdelningen för matematik och naturvetenskap flyttat upp. Nästa vecka fortsätter vi med sektionsledning, administratörer samt delar av avdelningen för maskinteknik och vecka 49 flyttar övriga delar av avdelningen för maskinteknik.

Carina fortsätter: Vecka 51 kommer slutligen några av våra medarbetare som har mycket studentkontakter att flytta in i byggnad 5, plan 4.

 

 

Carina Gyllberg, ING

 

Redigera
Share Dela