Ta hjälp av alumninätverket

Du kan säkert dra nytta av vårt alumninätverk!

Hur kan jag påstå det? Jo, för i nätverket finns nästan 2 000 medlemmar, alltså "gamla" BTH-studenter, som alla aktivt Jordglobanmält sig hit. Och av dessa ca 2 000 alumner har 355 personer anmält att de vill ha information om vidareutbildning, 132 vill erbjuda praktikplats/exjobb, 149 vill sprida information om utbildningen de gått, o.s.v. Alumninätverket är alltså värt att användas när vi till exempel vill ha fler studenter till våra utbildningar eller få ut information om vad som händer och sker på BTH!

Värt att notera är också att nästan 25% av alumnerna vill ha allmän information från högskolan. Vi vet att inte alla medlemmar går in regelbundet på BTH:s hemsida och letar nyheter, utan att de i stället förlitar sig på den information som kommer via alumninätverket till deras elektroniska brevlådor. För att denna information ska vara aktuell och så komplett som möjligt, behöver jag hjälp: skicka mig information om det som händer inom ditt ämnesområde på BTH, så ska jag vidarebefordra det till våra alumner.

Som kuriosa kan jag nämna att vi har alumner i fler än 50 länder utöver Sverige! Det innebär att du i jordklotets alla hörn kan finna en alumn som väljer att behålla kontakten med BTH.

Välkommen att kontakta mig i alla alumnifrågor!

Text: Helena Persson

 

Redigera
Share Dela