Magnus Uggla på besök


Bild på Magnus Uggla i Karlshamn

Ett trettiotal studenter och personal på BTH:s campus i Karlshamn hade samlats när digitala mediers hemsida för andra gången invigdes den tionde mars, denna gång av Magnus Uggla som var på turné med ett filmteam för en kommande tv-serie hösten -09.


Upprinnelsen till besöket på BTH var att Magnus Uggla under sin turné runt Sverige gjort en del evenemang på orten, och nu kom turen till BTH och Östra piren. Där var personal och studenter redo och riggade snabbt upp invigning nummer två, och körde en runda till. Vad gör man inte för TV, säg?


Invigningen inleddes med ett tal av BTH:s universitetslektor Peter Ekdahl. Därefter äntrade Magnus Uggla scenen och invigde den nya kampanjsajten www.bth.se/digitalamedier genom att riva ett analogt ansökninsformulär.


Magnus Uggla passade även på att ståuppa lite vid sitt besök. Skämten handlade mestadels om Karlshamn och "gott gotti gott gott" men han lade även in lite självironiska inslag. Han avslutade med låten värsta grymma tjejen. Ett kul inslag i den hektiska vardagen.


Text: Silvio Ocasic
Bild: Hans Claesson

Redigera
Share Dela