Äntligen har nollorna kommit till BTH!

Vecka 35 var Nollevecka på BTH. Det betyder att våra nya studenter har fullt upp med att vara just nollor.

Sexmesteriet med Kim Andersson som nollningsansvarig hade jobbat hårt för att fylla hela veckan med utmaningar som ska stärka de nya studenterna.

Bild på nollor

Full vecka

Veckan inleddes med stadsvandring. Därefter fylldes veckan på med Boda Borg och gemensam dag för alla nollor i Karlskrona med bland annat ett gigantiskt sjöslag. På torsdagen var det dags för Nordens största Fiabrädspel i Rotundan, Karlskrona, och sedan avslutades den dagen med Campusfestival i Ronneby. Fredagen bestod av en 24-timmarsjakt då man som nolla skulle leta reda på speciella personer och på lördagen var det redovisning av veckans poängjakt.

Varje dag i veckan utsågs "Dagens nolla" till den som utmärkt sig på ett eller annat vis.

Sjöslag

Tisdagens sjöslag utspelade sig i Karlskrona där studenter från alla tre campusorterna samlats efter gemensamma övningar tidigare under dagen. En timma hade lagen på sig att bygga sina "båtar".

Fantasin och kämparglöden var stor och reglerna var klara: nykter och utrustad med flytväst och skor, samt minst fyra personer på själva anordningen...

"Att vara nolla är kul!"

Det var den allmänna uppfattningen bland nollorna som tagit sig till Karlskrona under tisdagen för att vara med om sjöslaget, som dessutom bjöd på en nästan magisk kväll med soldis och värme.

En nolla kan se ut på olika sätt men gemensamt är "ID-skyltarna" som hänger runt halsen på dem hela veckan.

 

Text och bild: Ulrika Wilke

Läs mer här

 

Redigera
Share Dela