Mitt namn är Eva-Lott Eitrem och jag arbetar på HAL.

Bild på Eva-lottSom nyutbildad sjuksköterska jobbade jag på kirurgavdelning och akuten. Efter ett par år vidareutbildade jag mig till barnmorska och jobbade i många år på förlossningen och även på MVC.

Mitt "skötebarn" var Kungsmarkens MVC. 1995 var jag med och organiserade en internationell utbildning inom obstetrik där deltagarna var barnmorskor och gynekologer från de Baltiska länderna, Vitryssland och Ukraina. Jag var även med och föreläste om förlossningsvård i både Litauen och Ukraina. Parallellt med arbetet tog jag en magisterexamen i folkhälsovetenskap.

1998 började jag på Människa Data Arbetsliv på BTH i Ronneby. Efter utbildningen fick jag jobb på RFV data där jag jobbade som kravanalytiker och användbarhetsdesigner tills 2007 då jag började på UIQ som interactiondesigner och jobbade där till februari 2009.

Nu vikarierar jag som adjunkt på HAL och har haft den stora förmånen att få vara med och sjösätta ett helt nytt program Folkhälsovetenskap med inriktning mot samhällsplanering. Kontakten med studenterna på campus är stimulerande och att upprätthålla en god kontakt med distansstudenterna kräver mer arbete än man anar!

 

 

Bild på Magnus KarlbergMagnus Karlberg

Arbetsuppgifter:

Anställd som systemadministratör/IT-samordnare på Sektionen för hälsa sedan den första augusti 2009. Mina arbetsuppgifter är bland annat att vara behjälplig med datorer, telefoner och annan kringutrustning. Jag är även behjälplig när det gäller projektorer, Smartboard, inspelning av föreläsningar med mera. Jag ska också se till att skrivare och kopiatorer fungerar. I Hälsostudion ansvarar jag för drift och underhåll samt teknisk support.

Bakgrund:

Jag kommer ursprungligen från Sveriges rockmetropol Hultsfred men flyttade till Karlskrona 1998 för att studera på BTH. Efter min examen så har jag bland annat jobbat som IT-tekniker på Karlskrona kommun, Suporttekniker på ITT Flygt i Emmaboda, men också som justerare i justerverket på ett sågverk. Jag började min anställning på BTH den första januari 2008 som systemadministratör på IT-avdelningen där jag jobbade under ett år och sex månader för att sedan börja jobba på Sektionen för hälsa som systemadministratör/IT-samordnare.

 

 

Redigera
Share Dela