Rösta fram den bästa jubileumslogotypen - vinn trisslott

BTH:s 20-årsjubileum närmar sig med stormsteg. Den 15 september 2009 fyller vi 20 år och under hela 2009 kommer vi att återkomma till jubiléet i olika sammanhang. Men redan nu vill vi skapa lite jubileumsstämning. Först ut är en omröstning om BTH:s jubileumslogotyp som ska användas under hela jubileumsåret. Vi har tagit fram tre olika förslag och vi vill ge dig möjlighet att du rösta på din favorit. Nedan ser du de tre förslagen:

OBS!Som bekant får inte BTH´s logotype återges i gul färg. De logotyper ni ser här är guldfärgade, vilket är tillåtet enligt den grafiska profilen.

Bild på alternativ ett av jubileumslogotyperna

bild av alternativ nummer 2 av jubileumslogotyperna

bild av alternativ nummer 3 av jubileumslogotyperna

De olika förslagen finns även på en webbsida där du också röstar.

Se förslagen och rösta på din favoritlogotype

När du röstar deltar du i en utlottning av trettio trisslotter. Tävlingen är öppen för anställda och studenter vid BTH. Du får bara rösta en gång. Tänk på att tydligt ange ditt namn och e-postadress så att vi kan meddela om du vunnit.

Du är även välkommen att skicka in förslag på vad du tycker ska hända på BTH under jubileumsåret eller medverka i arbetsgruppen som arbetar med 20-årsjubileet. Kontakta informationschef Lennarth Förberg på informationschefen@bth.se om du har förslag eller vill hjälpa till med arbetet.

Text: Lennarth Förberg och Margareta Ahlström
Bild: Maria Agnesson

 

Redigera
Share Dela