Dags för skyltning på BTH

En del av våra lokaler börjar nu bli klara efter renoveringsarbetet och det är dags att beställa de nya permanenta skyltarna.

Vår skyltleverantör heter SG-Access och finns i Halmstad. Den som leder arbetet med skyltningen är den som sitter vid tangentbordet: jag heter Maria Agnesson kallas Mia och finns på Informationsavdelningen.

Under hösten så befinner jag mig fysiskt både i Karlskrona i Kanslihuset och i Karlshamn hus A våning tre, dock inte samtidigt.

Planeringen för vår permanenta skyltning har tagit sin lilla tid, det har varit intervjuer med kurator, internationella avdelningen, tillgänglighetskonsulter, handikapporganisationer, skyltleverantörer med flera.

I september i år blev äntligen upphandlingen klar och jag har satt igång arbetet med uppskyltning av vårt Campus i Karlshamn.

Bild på skyltar

Tillsammans med personal på DSN i Karlshamn har vi nu okejat det slutgiltiga korrekturet och de första skyltarna är beställda.

Planerad uppsättning av skyltarna i Karlshamn är vecka 46.

Under de närmsta veckorna har jag möten med olika personer ute i organisationen för att inventera vilka skyltar vi behöver. Var och vad olika salar, konferensrum med mera heter.

Det är viktigt att jag får er hjälp i det arbetet.

Det finns redan nu mallar i Grafikcenter, för att skriva ut de skyltar man styr över själv.

Man kan också beställa tillfälliga skyltar, medan "röran" är igång. Kontakta mig eller receptionen på Campus Gräsvik, reception@bth.se

Har du frågor eller behöver beställa tillfälliga skyltar? Kontakta Maria Agnesson, projektledare. maria.agnesson@bth.se , 0455-385025, 0768-682522

Det kommer att finnas uppdaterad information på www.bth.se/huvudcampus

Text och bild: Maria Agnesson

 

Redigera
Share Dela