Turboladda ditt CV med en utbildning från BTH


Inför årets rekryteringsperiod, som precis har startat, fick informationsavdelningen i uppdrag att ta fram en sida som på ett trevligt och överskådligt sätt presenterar BTH:s utbildningsutbud hösten 2009. Nu finns sidan på plats!

Du kan nå den via bannern "Turboladda ditt CV med en utbildning från BTH" på www.bth.se eller via samma banner på Utbildningssidorna. Vill du gå direkt till sidan hittar du den på www.bth.se/utbildningsguiden

Bild på bannern

För att göra sidan mer personlig har vi kryddat den med korta filmsnuttar där personal och studenter på BTH, tillsammans med en person från Karlskrona kommun, svarar på frågor varför just de tycker att man bör välja BTH och hur det är att vara här. Svar som ger en bra, ärlig och positiv bild av BTH. Sidan länkar också till vår nya utbildningskatalog som i år även finns som bläddringsbar e-katalog på webben.

Så, har du inte redan varit inne och kikat på www.bth.se/utbildningsguiden gör det!

Avslutningsvis vill jag passa på att säga Tack till alla er som med kort varsel ställde upp på intervjuerna, lät er filmas och bjöd på era spontana svar!

Kristina Fridensköld
Informationsavdelningen

 

Redigera
Share Dela