Införd:
06/21/2012 11:06 AM

Postertävling sponsrad av IEEE

Deltagare Postertävling

Intresset både bland deltagare och publik var stort när en tävling i vem som är bäst på att presentera sitt examensarbete i posterformat arrangerades på BTH fredagen den 15 juni 2012.

Ambitiösa magisterstudenter från hela landet hade bjudits in att presentera sina examensarbeten  inom elektroteknik, programvaruutveckling och maskinteknik i posterformat. Tävlingen var sponsrad av den världstäckande och icke-vinstdrivande organisationen IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers) vars mål är att främja teknologisk innovation.

Alla bidragen visades dels upp i posterformat, men redovisades även inför en sittande publik bestående av studenter, lärare, representanter från IEEE och journalister från dagspressen.

En kommitté bestående av lärare från BTH korade vinnarna av 1:a, 2:a och 3:e pris. Dessutom fick alla som deltog i tävlingen ett IEEE-certifikat.

Under dagen höll även forskarstuderande vid BTH och inbjudna representanter från industrin föreläsningar i syfte att inspirera och informera studenterna om vilka karriärmöjligheter som väntar efter studierna.

Läs mer

Källa:
Sektionen för ingenjörsvetenskap

Redigera
Share Dela