Införd:
12/12/2012 08:23 AM

BTH-studenter deltog i Samhällsvetar-SM

Gruppen som kom på tredje plats i Samhällsvetar-SMNick Ljungdahl längst till vänster och James Pitkänen längst till höger, studenter på BTH, samt Noel Charles och Malin Burman i mitten, deltog i laget som kom på tredje plats i Samhällsvetar-SM.

Samhällsvetar-SM i Stockholm 2012
James Pitkänen, student på Samhällsvetarprogrammet för lärande, utveckling och kommunikation, tillsammans med Nick Ljungdahl student på Samhällsvetarprogrammet för organisation och samhällsförvaltning, på BTH, deltog i samhällsvetar-SM i Stockholm som hölls mellan den 29-30 november. Tävlingen är ett initiativ från Akademikerförbundet SSR. Syftet med tävlingen var att belysa för näringsliv och arbetsgivare samhällsvetarnas kompetens och yrkeskompetens i arbetslivet. Tävlingen genomfördes i samarbete med Röda Korset, Tillväxtverket och andra representanter från samhälls- och näringslivet i syfte att belysa flykting- och attitydfrågor för Röda Korsets del i deras framtida arbete.

Deltagarna som var ca 20 till antalet, delades in i fem grupper med fyra medlemmar vardera. Gruppen med BTH-studenter bestod av James Pitkänen och Nick Ljungdahl från BTH samt Malin Burman och Noel Charles. Efter ett intensivt case, arbete som tävlingsmoment samt en presentation inför juryn, lyckades gruppen placera sig  på en hedersvärd tredje plats i finalen.

- Jag är väldigt nöjd med resultatet. Hela tävlingen har varit extremt innehållsrik och berikande, samtidigt som jag har haft möjlighet att använda mina kunskaper inom ämnet från mina studier på BTH, säger James Pitkänen.

Källa:
Sektionen för management

Redigera
Share Dela