Införd:
09/12/2012 10:25 AM

Lyckat event på BTH

Publik

Ett 100-tal personer från både näringsliv och akademi (därav ett 20-tal ekonomistudenter) samlades den 7 september i BTH:s lokaler för att medverka i seminariet ”Det ekonomiska läget” som arrangerades av Swedbank i samarbete med BTH CareerCenter, Karlskrona Företags och Hantverksförening (KFH), Karlskrona kommun, Ronneby kommun och Sparbanksstiftelsen kronan.

Swedbank som nyligen släppt sin ekonomiska prognos hade Magnus Alvesson, prognoschef Swedbank på plats för att berätta om det aktuella ekonomiska läget. På programmet fanns också Karin Andersson från Kairos Future som föreläste om konsten att dra nytta av de mekanismer som påverkar företag och människor och vad som gör en region attraktiv.
Deltagarna fick också inblick i hur BTH på olika sätt samverkar med näringslivet. Dels genom presentationer av rektor Ursula Hass och studentrepresentanten Andrej Smailagic men också genom möjlighet att mingla med  företagare och studenter som har erfarenhet av samarbeten mellan akademi och näringsliv.

Deltagare och arrangörer

Studentrepresentant Andrej Smailagic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Källa:
Marknadsavdelningen

Redigera
Share Dela